Jos ce na kraju ispasti da su ovi momci krivi jer je on bio na zadatku i zbog niza okolnosti morao je da uradi to sto je uradio.VladaJ napisao: inace tip sa pezoom radi u Interpolu
Kaciga je uredno smestena u koferu, nisi obratio paznju. Ne, smatram da motor koji vozim nije nesto "ozbiljan" bez obzira sto ima 200 cc i pomalo mi je glupavo nosenje kacige. Gresim i priznajem svoju gresku. A i kadthe.doctor napisao:Gocy ja te ne vidoh sa kacigom![]()
Ako bi Agustu poredili s nekom automobilskom firmom jedino bi mogla da se poredi sa Bugattijem, a Ducati sa Ferrarijem. Agusta je gospodska firma, a bila je nepobediva na trkama i uvek je bila bezobrazno skupa i ekskluzivna, pa bi tome jedino Bugatti mogao da joj parira...i da jos jedna paralela - najbrzi motor danas na svetu je Agusta, a najbrzi auto je Bugatti.strasno, inace agusta je medju motorima kao ferari medju kolima
Pazi ovo je najcesca zabluda kod ljudi... Kaciga ti najvise pomaze pri malim brzinama, ako jurcas 200km/h i ne daj Boze se nesto desi, kaciga nece puno pomoci... Najveci broj saobracajnih nezgoda se desava sa 50-80km/h, a tad mnogo znaci kacigaKaciga je uredno smestena u koferu, nisi obratio paznju. Ne, smatram da motor koji vozim nije nesto "ozbiljan" bez obzira sto ima 200 cc i pomalo mi je glupavo nosenje kacige. Gresim i priznajem svoju gresku. A i kadpokvari mi se friz.
Gocy napisao:Kaciga je uredno smestena u koferu, nisi obratio paznju. Ne, smatram da motor koji vozim nije nesto "ozbiljan" bez obzira sto ima 200 cc i pomalo mi je glupavo nosenje kacige. Gresim i priznajem svoju gresku. A i kadthe.doctor napisao:Gocy ja te ne vidoh sa kacigom![]()
pokvari mi se friz.
Gocy napisao: Agusta je stvarno prelep motor ali pored stradivariusa postoji amati i dosta drugih proizvodjaca
K'o sto rekoh, Pored Stradivariusa postoji i Amati, a to je u ovom slucaju Ducatistarac vujadin napisao:Ako bi Agustu poredili s nekom automobilskom firmom jedino bi mogla da se poredi sa Bugattijem, a Ducati sa Ferrarijem. Agusta je gospodska firma, a bila je nepobediva na trkama i uvek je bila bezobrazno skupa i ekskluzivna, pa bi tome jedino Bugatti mogao da joj parira...i da jos jedna paralela - najbrzi motor danas na svetu je Agusta, a najbrzi auto je Bugatti.strasno, inace agusta je medju motorima kao ferari medju kolima