Lepo da odrobijaš,i ne trepneš!E nikada mi neće biti jasni ovakvi potezi!
Osveta,ljubomora,kompleksi.......Sama sam bila žrtva ovakvih ludaka(migavac,vozačevo staklo,šoferka),i mogu samo da kažem-udarci ispod struka.Znaju gde će nas najviše zaboleti..........
75...quando Alfa era Alfa! Vitezovi lože kardanskog vratila
Mislis da je farbar... da bi pravio sebi pos'o?
Ma jok... Ovde kod mene je dzungla sto se tice parkiranja pa je verovatno neki pacijent koji je zamislio da je trebalo on tu da se parkira...
pretpostavljam
jbg ima majmuna koliko hoces stvarno ne kontam takve ljude
nema tu vajde od poliranja nikakvog, risevi su do lima cim se vidi belo ispod jedini spas je nazalost farbanje ili prikrivanje riseva bojom ali samo ces maskirai ovo belo a risevi ostaju
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Nemora da znaci da je neko namerno, moze biti ˝Igrala se deca˝ imam drugara farbara pa mi je pricao pre jedno dva meseca slagacu ja mislim da je negde na zvezdari klinac od 12 godina ostetio 8 automobila na parkingu islo dete i potpisivalo se ekserom po kolima pa onda crtalo neke crteze i tako, kod ovog ortaka je zavrsilo 5 automobila na farbanju dao im je (roditeljima od tog malog) popust na veliko 800 veverica po komadu, a ona tri bila su jos teze ostecena sa sve staklima. Tako da svasta se desava u danasnje vreme...
Sluzi ali nije to to ... Vidi se ipak.Probao licno jer mi neki smrad skenjao desnu stranu od pola prednjeg krila,preko oba vrata do nesto zadnjeg krila ,jos pre 2 godine.
Vidi se puno manje nego siva osnovna ali vidi se ...
Nemam sad pri ruci sliku zamackanog ostecenja al creon je prilicno smanjio upadljivost ostecenja.Ja sam kreon pazario u lokalnoj farbari a kostao je 300 kinti pre 2 godine.Evo kompleta:
E lepo kad vidim ovo......dihtung mi izbija odmah!Kako bih ovom izgredniku napravila isti ovakav reljef na ledjima(imam podugacke prirodne nokte),da me se seti prilikom svake promene vremena!
75...quando Alfa era Alfa! Vitezovi lože kardanskog vratila
E da,posto vidim da je rec o limariji itd. imam jedno pitanje: Ovih dana bih trebao da menjam zadnja krila na mojoj 155, pa me zanima koje je sredstvo najbolje za spajanje sa sasijom (p.s. znam da su krila srafovima vezana,ali ipak spojeve treba zaliti)
Bas nemilosrdno "trujes" malog alfom...
A za koju god kad je ne zatices u garazi...
Trebao si na jecerasnje okupljanje da je dovezes....
Extra primerak.
Tek smo sinoć naleteli na nju,tako da smo na okupjanje došli 33-kom.
A što se tiče "trovanja" sam je kriv.Kad je saznao gde idem,morao je i on da krene.Uostalom,on ima više Alfi(156 SW i GT).Jes da su jedan prema nešto al su dve.