mozda je ipak ovde bolje mesto za moje pitanje pa da ga i ovde postavim
jel zna neko tacnu dimenziju prednjih silena za 155icu, znam da pasuju od bravo/brave i lakse mi je ovde da njih nedjem nego bas za alfu ali me interesuje da li su 21mm ili 20mm, posto sam zvao neke radnje i imaju i jedne i druge ali ne znaju ni oni tacno koje idu,i koja je razlika kod vecih i manjih tj u cemu se ta razlika ogleda, verovatno duzina ili spoljni precnik
i jos jedno pitanje u vezi gumica ver. stab. i balans stangle, jel to iste gumice, na oko mi deluju iste, isti spoljni i unutrasnji precnik, i gde bi mogle da se nadju neke kvalitetnije posto ove male privrede i kinezi nisu za Q, bolje je vratiti i stare jer su sigurno kvalitetnije nego neki novi shit ali ja bi ih menjao u svakom slucaju komplet pod uslovom da nadjem neke kvalitetne
silen blokovi za 155
- OMP
- Garaža: GP TJet
- sasa km
- Garaža: AR 155 1.7 TS 8V /94
raspitivao sam se za njih i gledao i uporedjivao
na jednom selenu imas jednu veliku i jednu malu koji su pod uglom u odnosu na selen
same gume se nabacuju sa presom ali da se pogodi ugao koji treba jer ce u suprotnom naravnomerno imati opterecenje i brzo otici na zamenu
a velicina od 20 ili 21 mozes izmeriti tek kad skines stare jer nema drugacije pristup za tacno merenje razlike od 1 mm
gume bas nalezu na selen na osovinu pa bih pomislio da su kao nalivene gume jer ih ima ispucale pre nego da dobiju luft,
u AP sportu ih ima za 2900 din komplet jedan selen
na jednom selenu imas jednu veliku i jednu malu koji su pod uglom u odnosu na selen
same gume se nabacuju sa presom ali da se pogodi ugao koji treba jer ce u suprotnom naravnomerno imati opterecenje i brzo otici na zamenu
a velicina od 20 ili 21 mozes izmeriti tek kad skines stare jer nema drugacije pristup za tacno merenje razlike od 1 mm
gume bas nalezu na selen na osovinu pa bih pomislio da su kao nalivene gume jer ih ima ispucale pre nego da dobiju luft,
u AP sportu ih ima za 2900 din komplet jedan selen
- OMP
ja sad zvao bp auto(sestrinska firma ap sporta) ovde u KS i cena je 700din veci i 500 din manji sto mu dodje isto kao u stil autu gde je 600 din komad nezavisno od velicine, znaci 2400din set od 4 komada, ne znam sta mislis pod ovim 2900 komplet jedan silen??? mislis komplet od 4 komada sto je logicno jer AP je malo skuplji nego ovi ovde
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- vnov
- Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.6TS 120ks+chip
Ex Alfa Romeo Sprint QV 1.7 8v
Ex Škoda Octavia A5 FL 1.4TSI
Ex Fiat Punto Sporting 1.2 16v
Ex Alfa Romeo GT 1.9jtd 16v
Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 tb 2020
Škoda Kodiaq
Peugeot speedfight 3 - Lokacija: Beograd
OMP znam da su pare uvek problem, ali vozio sam fiat bravo a burazer još vozi svoj i on je menjao silen blokove i ubrzo mu je riknula i kugla koja nemože da se menja, strpi se malo štekaj lovu za celu viljušku ima gomila majstora tako radi moj ugradi svoje delove trapa i daje odredjenu kilometražu garanciju i onako su i po radnjama uglavnom remontovane ili sumnjivog kvaliteta.
- OMP
necu samo silene da menjam vec i gumice a kugle cu da repariram, znam da ne mogu da se menjaju ali mogu da se srede a ne znam kako, vec sam zvao lika sto to usepsno radi i dogovorio se sa njim tako da ce on i silene da mi zameni i sve rasturi i napakuje na auto
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
javi rezultate,ako ne resis javi se,ima leka za to
ko na nas krene iz mesta je naje&o
- OMP
sta ako ne resim tj za sta ima leka?
ma ovaj lik radi extra i dugo godina bar tako kazu oni koji su radili kod njega kao i mnogi majstori koji ga preporucuju
ma ovaj lik radi extra i dugo godina bar tako kazu oni koji su radili kod njega kao i mnogi majstori koji ga preporucuju

- Blade
- Drug Član
- Garaža: Alfa romeo GT q2
Alfa Romeo 156 TI (Chadjava)
Alfa Romeo 156 V6 SP2 '02
Alfa Romeo 33 Veloce `88
Alfa Romeo 33 Permanent 4
Alfa Romeo 33 1.7 16v
Alfa Romeo 166 3.2
Alfa Romeo 75 Karburatori
Alfa Romeo Spider 916