Sedista u alfi 147
- Darko_NS
- Garaža: Skoda Superb 1.4
Lancia Lybra 1.8 - Lokacija: Novi Sad
hteo bih da dubinski operem prednja sedista u alfi.. da li alfa ima OCS senzor, odnosno da li pranje sedista moze da naskodi air bagovima
- Darko_NS
- Viper
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Yamaha Tmax 500 - Lokacija: Kac
Ne mislis valjda da ih puskiras sa aparatom za pranje?
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
- Alex156
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.5v6 (2002)
A sto bi ih uopste prao dubinski? Kupis onaj sprej ( penu ) za ciscenje interijera, naprskas sacekas 10 - 15 minuta da izvuce prljavstinu, obrises vlaznom krpom i gotovo...
- Darko_NS
mislim da taj sprej ne moze da bude efikasan kao sto urade u perionici, tamo mi nude za 800 din da mi operu prednja sedista, i kompletnu instrumenta tablu za 800din
kako da dodjem do informacija u vezi toga da li sedista imaju ocs senzore??
kako da dodjem do informacija u vezi toga da li sedista imaju ocs senzore??
- Raines
- Garaža: ex Alfa Romeo 145 1.4ts
Jel moze malo preciznije o tom spreju (peni) za enterijer. Kako se zove? Ja bih trebao isto da operem sedista...
- Darko_NS
bas sad listam uputstvo za 147, nigde se ne spominje ocs senzor, e sad prati sedista ili ne, nemam pojma,, tako sam prao na stilu pa mi prosvirao senzor
- ivdzabg
- Garaža: Alfa 147 1.6 ts 77 kw
Sva elektronika ti je spakovana ispod sedista (AIRBAG), sto kaze Viper ako ih ne budes puskirao neces imati problema. Sta je uopste ocs senzor?
Lepota je u ocima posmatraca.
- Darko_NS
Kod stila ocs senzor se nalazi ispod tapacirunga suvozackog sedista,
ispod dupeta kad sednes. I ima ulogu da meri tezinu osobe. I Ja na stilu prao sedista sundjerom i sapunicom i riknuo mi. Pa da ne ponovim istu gresku
ispod dupeta kad sednes. I ima ulogu da meri tezinu osobe. I Ja na stilu prao sedista sundjerom i sapunicom i riknuo mi. Pa da ne ponovim istu gresku
- ivdzabg
- Garaža: Alfa 147 1.6 ts 77 kw
iskreno ne znam da li alfa ima taj senzor. Ja sam tapacirunge prao turtle penom za pranje mebla i lepo se pokazala. Kosta oko 1000 din. Probaj sa njom.
Lepota je u ocima posmatraca.
- dexxxter
- Garaža: 156 2.0 TS 16v
166 Facelift 3.2 V6 24v - Lokacija: Beograd
Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”