nocas mi na plinaru na kojoj radim doshao kinez u alfi 156 v624v . ja ga pitam malo oko auta ,kako ide kolko toshi i to.a kinez ko iz topa ja sam voja(kinesko ime mu VONG),pricha ko da mu je djed vuk karadzic.rasprichali se mi oko alfi foruma i tako toga kad ja primetim da je chovek toliko zarazen afa virusom,da sam na prvi mah pomislio da mu treba lechenje kod onog protojereja Peranovica(shto lechi lopatom one nesretnike u crnoj reci)chovek je ljudi fenomenalan.hvali svoju bebu neverovatno,kako ide, nekvarise,puna opreme(inache u fullu je, ja gledo)sve super.pomislih u sebi pa tebi "vojo" treba dati pochasnu chlansku kartu.reko sam mu za skup u ZR i obeco mi je da ce doci samnom.ja u BG nisam mogao jer sam radio na pumpi.DAO sam mu sajt nash i moj BR.da mi se javi(sam mi sve trazio)da upoznate dzeki chena u alfi156.valjda ce mo se videti u ZR.
MISLIO SAM...je majka svih zajeba
moj mob 069/1468-109 viber
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari