E evo bas pre koji dan snimih ljubicastu sa lakat krivine Zakljucana ograda priso bih blize Inace juce kada sam prolazio okrenuta od napred bez haube i motora komplet se radi izgleda
Samo da je ne unakazi opet
Inace motor je redni sestocilindras zapremine 2584 ccm i 130 KS u varijanti sa dva Solex 32 PAIA4 karburatora (tip AR00600) koji je ugradjivan u model 2600 berlina, ili 145 KS u varijanti sa tri Solex 44 PHH karburatora (tip AR00601) koji je ugradjivan u pomenuti Sprint i Spider.
odlicna je... mada bi joj ja gurnuo neki turbo unutra i ovako je extra...
Cuveni beli Junior Znam vlasnika. Covek je veliki gotivac, i sto je najbitnije, pravi pasionirani ljubitelj automobila. Ova Alfa verovatno ima najbolje uslove u gradu, garazu na Senjaku tacnije. Vlasnik takodje ima i jednu Giuliju.
Cek mozda se isprsio za limariju i farbanje pa nije imao za org felne a na ratkapen (univerzalne) ima alfina pokusaj nalepnica, maska je doduse uzas ubo boju da se uklopi sa nalepnicama sa strane (cek da vidis moju masku bacio se i ja na styling jer nemam znak ) mozda ce proda gnoj keca pa kupi odgovarajuce orginal felne