ALFA&VIDEO GAMES
- OMP
- Garaža: GP TJet
jeste trka upravo sam sje*ao auto, moj nick je markoni cisto da znas 

Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- OMP
jbg Jurke izasao sam sa servera jer me je neko gruno na startu i dobio sam kaznu
ni kriv ni duzan a i palim malo do grada, vozicemo se jos 

- kovalski
- Garaža: ex 156 1.9 JTD 16V giugiaro
remap;
ex 166 2.0 TS
ex 156 SW 2.0 SP3
ex159 SW
ex GTV CUP limitata No_076 2.0 TS
Vectra C CDTI 16V
Yamaha FZ6R - Lokacija: Žabalj
videli smo se na stazi, ja sam Nikola
au bilo je uzbudljivo, al trebali su i drugi put restart, pozz do sledećeg puta

au bilo je uzbudljivo, al trebali su i drugi put restart, pozz do sledećeg puta
- Jurke
- Drug Član
- Garaža: ex 156 1.8 (2.0) TS
ex 156 1.8 TS
ex 147 1.9 JTDm
ex 156 1.8 TS Polizei
ex 159 Rosso 1.9 JTS
ex 166 Grigio 2.4 MJet
156 1.9 MJet 16V SW - Lokacija: Srbija
E Nikola pa ja još kontam ovo neki naš, sa ovih prostora, kad ono ti
Markoni ma video sam ja da je neko uleteo u gomilu a da nije ni počela trka?!?!
Ja bio 17-i, od 17 koji su završili
Al za prvi put ja zadovoljan.
*ebe ono kad moraš da se skloniš ovima što te obilaze, pa se tu izgubim malo.
Al zašto vrte jednu istu stazu više puta? Čini mi se i da je prošla trka bila na ovoj stazi?! Ili grešim.
Do sledećeg vozanja

Markoni ma video sam ja da je neko uleteo u gomilu a da nije ni počela trka?!?!
Ja bio 17-i, od 17 koji su završili

Al za prvi put ja zadovoljan.
*ebe ono kad moraš da se skloniš ovima što te obilaze, pa se tu izgubim malo.
Al zašto vrte jednu istu stazu više puta? Čini mi se i da je prošla trka bila na ovoj stazi?! Ili grešim.
Do sledećeg vozanja

Алфа Ромеотик
"Ал' тирјанству стати ногом за врат, довести га к познанију права, то је људска дужност најсветија!" Његош
"Ал' тирјанству стати ногом за врат, довести га к познанију права, то је људска дужност најсветија!" Његош
- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
mali off:
jel ima neka prosta trkacka igrica mogucnost da se ubaci/nacrta kruzna staza?
da joj ubacimo Adu Huju (ako to vec nije neko uradio) pa da malo vezbamo...

P.S. oprostite mi ako je vec to bilo...
jel ima neka prosta trkacka igrica mogucnost da se ubaci/nacrta kruzna staza?
da joj ubacimo Adu Huju (ako to vec nije neko uradio) pa da malo vezbamo...

P.S. oprostite mi ako je vec to bilo...

- OMP
deki, moze za rfactor da se napravi staza koju hoces samo ti trebaju pravi tj realni podaci, sa gps-a, koliko znam jedan lik je poceo da pravi miseluk, ali nije zavrsena, video sam kako izgleda nekih 70% je gotovo, postoji programcic pomocu kojeg se prave steze, deluje veoma lako ali bez tacnih informacija tj podataka dzaba
kovalski, pa jbt sto se ne javis, ja sam te cak na treningu i udario i izbacio jer si mi zasmetao
, video sam ja nikola nick ali reko mozda nije nas cim ga nema na chat-u da se oglasi
Jurke, navikni se na cukanja i idijote koji nemaju pojma sta uopste traze na serveru, jbg neko ulete u gomilu i mene ni krivog ni duznog spuca pa jos ja dobijem stop&go
, jbg, prvi krug i start su najtezi posle ide sve svojim tokom
poenta je samo da izvezes trku do kraja, masu puta sam padao na zadnje mesto i zvarsavao u prvih 10 jer tokom trke i ostali grese i izlecu

kovalski, pa jbt sto se ne javis, ja sam te cak na treningu i udario i izbacio jer si mi zasmetao

Jurke, navikni se na cukanja i idijote koji nemaju pojma sta uopste traze na serveru, jbg neko ulete u gomilu i mene ni krivog ni duznog spuca pa jos ja dobijem stop&go

poenta je samo da izvezes trku do kraja, masu puta sam padao na zadnje mesto i zvarsavao u prvih 10 jer tokom trke i ostali grese i izlecu

- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
verujem da google earth ima sve sto treba, nisam vichan "programiranju" staze ali mozda neko bude uspeo... ima sliku 1:1, svaki metar staze ima preciznu GPS koordinatu, svi se uglovi i krivine znaju a ravna je tako da je sve mnogo jednostavnije, bar se nadam...

- OMP
nisam siguran da moze preko google earth-a
, ne bi onda ljudi dzaba koristili gps-ove u autu pa onda pravili staze, pricam za ove koje su vec pravljene, strane, nisam ni ja vica programiranju ali u ovom programu se crta samo sto meni nije zanimalo pa ga nisam ni provaljivao, deluje lako, par altki ali ipak treba znati
a plus sto na kraju treba dodati sve texture i pozadine kao u realnosti, a tad treba slikati stazu iz raznih uglova i pozicija pa se piiiip oko toga i mislim da je to mozda i naj tezi deo posla

a plus sto na kraju treba dodati sve texture i pozadine kao u realnosti, a tad treba slikati stazu iz raznih uglova i pozicija pa se piiiip oko toga i mislim da je to mozda i naj tezi deo posla

- Jurke
- Drug Član
- Garaža: ex 156 1.8 (2.0) TS
ex 156 1.8 TS
ex 147 1.9 JTDm
ex 156 1.8 TS Polizei
ex 159 Rosso 1.9 JTS
ex 166 Grigio 2.4 MJet
156 1.9 MJet 16V SW - Lokacija: Srbija
Ma da, detalja ko šaše, ko bi se sa tim patio, treba da osediš dok napraviš 100m staze.
Opasno sam se primio na ovo online trkanje. Jako je zabavno
Al koliko vidim masovno se igra taj Megane mod i F1 koji me ne zanima, i skoro ništa drugo?!
Opasno sam se primio na ovo online trkanje. Jako je zabavno

Al koliko vidim masovno se igra taj Megane mod i F1 koji me ne zanima, i skoro ništa drugo?!
Алфа Ромеотик
- OMP
pa megan mod je naj popularniji i najbolji pa se zbog toga igra najvise, a open wheels sampionati su uvek popularni u on line-u ali ni mene ne zanimaju 

- kovalski
- Garaža: ex 156 1.9 JTD 16V giugiaro
remap;
ex 166 2.0 TS
ex 156 SW 2.0 SP3
ex159 SW
ex GTV CUP limitata No_076 2.0 TS
Vectra C CDTI 16V
Yamaha FZ6R - Lokacija: Žabalj
@ Jurke & OMP
nisam se oglasio jer ne znam gde i kako da kucam poruku u chat-u
jer do sad sam uglavnom vozio na stranim serverima pa mi nije ni trebalo.
OMP me izgurao a taman sam uleteo u brzi krug
ono sinoć trkanje s Megane modom i nije loše ispalo. Treba videti Open Wheel modove, pa ono je katastrofa- niko kočnicu ne koristi
samo po gasu, pa se restartuje 10-ak puta
samo mi kažite kako da četujem
nisam se oglasio jer ne znam gde i kako da kucam poruku u chat-u

OMP me izgurao a taman sam uleteo u brzi krug

ono sinoć trkanje s Megane modom i nije loše ispalo. Treba videti Open Wheel modove, pa ono je katastrofa- niko kočnicu ne koristi

samo mi kažite kako da četujem
- OMP
stisnes slovo T i onda kucas poruku pa enter
dobro sad znam da si to ti pa necu vise da te guram
problem je kad se vozis pozadi jer su tamo uglavnom slabiji vozaci pa mnogi ne koriste kocnicu, vec kad su u prvih 10 mnogo je bolja situacija i naravno kad malo odmakne trka u pocetku su svi nestrpljivi i hteli bi odmah da pobedu u prvom krugu

dobro sad znam da si to ti pa necu vise da te guram

problem je kad se vozis pozadi jer su tamo uglavnom slabiji vozaci pa mnogi ne koriste kocnicu, vec kad su u prvih 10 mnogo je bolja situacija i naravno kad malo odmakne trka u pocetku su svi nestrpljivi i hteli bi odmah da pobedu u prvom krugu

- speedfreak968
- Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti - Lokacija: Bgd
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
Re: ALFA&VIDEO GAMES
Link, za Scudetta i ostale ljubitellje GTL-a i Giulie GTA - Giulia GTA Junior
http://www.nogripracing.com/details.php?filenr=19190
Napokon se neko setio da napravi Juniorku. Josh je u beta fazi i izmene su uglavnom kozmetichke i fizika je od standardne GTA... Ali ljudi rade na fizici juniorke i pitanje je dana, ako ne i sata kada ce se pojaviti na "NoGrip-u"
http://www.nogripracing.com/details.php?filenr=19190
Napokon se neko setio da napravi Juniorku. Josh je u beta fazi i izmene su uglavnom kozmetichke i fizika je od standardne GTA... Ali ljudi rade na fizici juniorke i pitanje je dana, ako ne i sata kada ce se pojaviti na "NoGrip-u"

- speedfreak968
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
I umalo da zaboravim... Jedna "addon" 156 za GTR2... Ko kaze da ne moze vishe od 250-270 ks na prednjoj osovini LOL... Fiktivna Alfa 156 GTA Extreme po NGT specifikaciji sa chetiri i kusur litara V6 24v i celih 455 ks na prednjoj osovini
Ide k'o ne vreme, nema oversteer-a, lezi k'o bog, ubija svu RWD konkurenciju na stazama sa sporijim krivinama, malo understeer-a koji se da iskontrolisati, ma milina jedna... Prava shteta shto je tako neshto nemoguce konstruisati u stvarnosti... Svaka chast autoru za mashtu, josh samo da je barem 4x4 ako bash nije hteo zadnju vuchu i bilo bi malkice realnije... U svakom sluchaju zabava zagarantovana - 156-com derete Porshe, Ferrari, Mustang itd sa sve AI setovanjem na maximum...
http://postdownload.filefront.com/12740 ... a480dd701c

http://postdownload.filefront.com/12740 ... a480dd701c

- scudetto
- Garaža: Alfa Romeo 146 Ti
- speedfreak968
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
E sad josh fizika i milina... Ovaka i zvuchi i ide isto kao standardna GTA, s'tim da zbog shirih guma i kracih opruga malo bolje lezi u krivnama...

- alfaholic
- Garaža: Alfa Romeo 146 ti '97. ex
Alfa Romeo 156 1.8 TS '05. - Lokacija: Pancevo
- OMP
da ta je zadnja vuca ali ja sam ipak za bmw-a u tom modu, mnogo bolje lezi
sve alfe su generalno lose odradjene u tim modovima, obicna 156 s2000 u wtcc-u je jako losa, otkacinje se zadnji kraj ko lud i nemirna je na kocenju, ipak je bmw doktorski odradjen u tom modu tu nema sumnje, vozio sam sve automobile, konkretno peglam samo jednu stazu, u mom slucaju omiljenu mi, Valensiju koju sam doveo do savrsenstva u voznji, i sa bmw kad postavim rekord, ni sa jednim autom ne mogu da pridjem ni na pola sekunde tom rekordu
juniorka mi se uopste ne svidja, mozda zbog tastature ali jako lose uradjena fizika

juniorka mi se uopste ne svidja, mozda zbog tastature ali jako lose uradjena fizika

- alfaholic
- Garaža: Alfa Romeo 146 ti '97. ex
Alfa Romeo 156 1.8 TS '05. - Lokacija: Pancevo
Joj bre, pa kako na tastaturi igras i pricas kako su odradjeni modeli?!
Sve je stvar navike i filozofije, meni je ta Extreme 156 najbolja tu, sve kako si rekao samo obrnuto...
A sto se tice Valencia-e, jedna od najboljih staza i lezi i meni po temperamentu i nacinu voznje, ja kasno kocim i uglavnom brze ulazim u krivine, sa manjom izlaznom brzinom a tu mozes tako da vozis...

Sve je stvar navike i filozofije, meni je ta Extreme 156 najbolja tu, sve kako si rekao samo obrnuto...

A sto se tice Valencia-e, jedna od najboljih staza i lezi i meni po temperamentu i nacinu voznje, ja kasno kocim i uglavnom brze ulazim u krivine, sa manjom izlaznom brzinom a tu mozes tako da vozis...
- OMP
pa sta znam, nije ovo samo moje misljenje vec i drugara sa kojima igram(sam igrao) u mrezi, svi smo vozili iskljucivo bmw i seate, a nravano probali smo i alfe i nikako nismo mogli da se izborimo sa njima, sto se tice dobrih vremena
, ali dobro kako kome koji auto lezi, ja sa alfom ne mogu ni na 1sec da pridjem vremenu sa bmw-om
a sto se staze tice po mei je valensija zakon

a sto se staze tice po mei je valensija zakon
- speedfreak968
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
Ne. ova je V6 i ima FWD... vozi pa ces videti. 3D model jeste maznut iz EVO-a, ali je fizika POTPUNO promenjena i FWDalfaholic napisao:speedfreak da nije to mozda 156 Extreme iz GTR Evo i ona je RWD?!

- speedfreak968
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
Valencia je staza koja vishe odgovara PREDNJOJ vuchi... Sa WTCC 156 u EVO-u pravim ubedljivo najacha vremena...
@OMP
Nemoguce je prichati o fizici na osnovu voznje na tastaturi... Naravno da ti bezi bulja na FWD kada nema nachina da OSETISH na volanu shta se deshava sa zadnjim trapom i da na vreme odreagujesh... Kao shto ti vec jednom rekoh, bez volana - nishta... za 50-ak jura mozesh da kupish pristojan volan, a za samo malo vishe MOMO shto je po meni ulaznica u neki malo ozbiljniji dozivljaj... Mislim, sedi u auto i vozi ga na tastaturi dok lebdish u vazduhu iznad sedishta bez ikakvog kontakta sa automobilom...
BTW tek 23/05 je uradjena fizika za juniorku: http://www.nogripracing.com/details.php?filenr=19332
Ti si vozio varijantu dok je josh bila ORIGINALNA GTL fizika za GTA 1.6 koja je do J*ja! Probaj ovu sada za 1.3 za max brzinom preko 200 i nervozna kao leptir... Zabavno do bola... Naravno, sa volanom...
@OMP
Nemoguce je prichati o fizici na osnovu voznje na tastaturi... Naravno da ti bezi bulja na FWD kada nema nachina da OSETISH na volanu shta se deshava sa zadnjim trapom i da na vreme odreagujesh... Kao shto ti vec jednom rekoh, bez volana - nishta... za 50-ak jura mozesh da kupish pristojan volan, a za samo malo vishe MOMO shto je po meni ulaznica u neki malo ozbiljniji dozivljaj... Mislim, sedi u auto i vozi ga na tastaturi dok lebdish u vazduhu iznad sedishta bez ikakvog kontakta sa automobilom...
BTW tek 23/05 je uradjena fizika za juniorku: http://www.nogripracing.com/details.php?filenr=19332
Ti si vozio varijantu dok je josh bila ORIGINALNA GTL fizika za GTA 1.6 koja je do J*ja! Probaj ovu sada za 1.3 za max brzinom preko 200 i nervozna kao leptir... Zabavno do bola... Naravno, sa volanom...

- OMP
speedfreak968, ma kakav crni volan ne pada mi na pamet da bacam pare na to, ja to ionako slabo izgram u zadnje vreme tako da mi i na tastaturi nije lose ali znam da je volan prava stvar igrao sam cesto kod ortaka na logitach-u onom u rangu sa momo zaboravih mu oznaku 

- Flavio
- Uprava ARCS
- Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70 - Lokacija: Srbistan
http://www.gtr-evolution.com/Jing_Ko napisao:Koju to igru igrate? Zeleo bih i ja da se prikljucim...