Šta fali da bar deo istorije auta možeš negde da iščitaš, bolje nego da kupuješ mačku u džaku.
jel ima neko u Subotici da pretrese ovo malo bolje??milosh024 napisao:Momak dosta dugo prodaje tog GTV-a, kada sam ga ja gledao nije bio bas u top formi......nisam ga vozio ali moj drugar isto Alfista jeste i rekao mi je da mu se nije bas svidelo kako auto radi i vuce. Sto se tice karoserije moja laicka procena je bila da je auto udaren od nazad, farban je na krilima to je definitivno....e sad ja sam se i pored toga razmisljao da ga uzmem ali kroz pricu sa tim koelgom ipak sam odustao. Do duse onda je cena bila znatno vislja....ne znam, ako ima neki entuzijasta koji je spreman da ulozi jos par hiljadarki mozda i moze da se dovede u odlicno stanje.......ali opet bez detaljnog pregleda ne bih razmatrao kupovinu.....
Iz priče sa čovekom koji ga prodaje vrlo brzo se dolazi do zaključka da cena ide dole poprilično. I preko Ghibli 2 u onakvom stanju vrede toliko i više. Uvoz toga nije moguć. Tako da cena jeste visoka, ali se iskoriguje lagano.Damjan156 napisao:Ovaj GTV do bukvalno sinoć je tražio za njega 4000![]()
A ovaj sa Maseratijem je teški ludak...pa polovinu od tih para možda vredi...
al mu ne bih dao ni tada...
Evo šta bih uzeo od Maseratija http://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=139246473
Jurke napisao:@Vucko
Ova italijanka kao da je sišla sa tvog avatara![]()
Nije skupa, ne verujem da bi bila više od 1000 evra porez i carina, pa čak sa sve registracijom.
evo ja upravo zavrsavam preregistraciju! AR 146 1.6TS '97god, bez klime!Jurke napisao:@Vucko
Ova italijanka kao da je sišla sa tvog avatara![]()
Nije skupa, ne verujem da bi bila više od 1000 evra porez i carina, pa čak sa sve registracijom.
Jedino, da li stvarno može da se carini
Tihomirce napisao:Nemoj Damjane![]()
grdiće te kući
![]()
Da preko vredi više,ovo godište...nema šanse,evo ti jednog 93-će http://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=137685727testera napisao: Iz priče sa čovekom koji ga prodaje vrlo brzo se dolazi do zaključka da cena ide dole poprilično. I preko Ghibli 2 u onakvom stanju vrede toliko i više. Uvoz toga nije moguć. Tako da cena jeste visoka, ali se iskoriguje lagano.