na ovoj stazi imaju prednost TD, Boxer pa mali i lagani automobili... sve ostalo...
Dobro bre a gde sam ja bio???????????????''kilson napisao: Najjache mi je bilo kada je krenuo rikvercom kroz cilj, a Vexon i Milos 'vataju maglu!
Mislim da si bio s'one strane dunava!bane napisao:Dobro bre a gde sam ja bio???????????????''kilson napisao: Najjache mi je bilo kada je krenuo rikvercom kroz cilj, a Vexon i Milos 'vataju maglu!
Ti si bio samnom pod tendom,a ja nazalost ni jednu trku nisam video.bane napisao:Dobro bre a gde sam ja bio???????????????''kilson napisao: Najjache mi je bilo kada je krenuo rikvercom kroz cilj, a Vexon i Milos 'vataju maglu!
I bi i ne bi. Tesko bi menjac izdrzao ubacivanje u prvu, a ne moze da prodje ni stazu samo u drugoj vec bi moralo da se ubacuje u trecu, sto je opet glupo...trebalo bi bas `ebeno mnogo eksperimentisati s prenosima. S druge strane staza mu skroz odgovara...neki dobar vozac bi sigurno bio prvi u ovoj konkurenciji, ali sam auto je vec zastareo za takvu stazu.tu bi neki napucaniji jugic objasnio neke stvari
Sheta_Junior napisao: Tata izadje iz kola,pogleda pored puta jarak,katakombe, ali vidi da ce da prodje.Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak,digne ga na put,spusti citrica i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
ne znam da li si upucen sta je sve promenjeno na onom FIAT-u???Gumetina napisao: porazavajuce je sto jedan FIAT ubi 99% alfi sa toliko boljim vesanjem i motoristikom, ipak mislim da je praksa u pitanju![]()
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”