Trebalo bi da je ispod one plastike kod brisaca,ako gledas auto od napred skini levi deo te plastike i nacices ga,a sto se tice intervala zamene to ne znam ali uglavnom se vidi da li je za zamenu...ako je crn menjaj ga...
Filter klime ili filter kabine (polena) el bese da je filter klime pod pritiskom tj na sistemu i prociscava freon ili ulje
Ako je kabine to je ono sto ti je obelezio Vucko ako oces filter klime to kod majstora kada budes proveravo freon
skroz sam zaboravio da ga nisam zamenio prosle godine .Kad sam otvorio kuciste danas,kad nisam pao !Betoniran skoro ,posle 2 godine i nepunih 17k km.
LM,uzeo sam nov filter,za prilicno jeftinih 810 dinara,marke Cortecohttp://webshop.tecdoc.net/ows/en/3D2154 ... ramesetJsp .
Jel zna neko kako se kotira ovaj brend Corteco kvalitativno i ciji je uopste ?
Pitam jer su mi u drugoj prodavnici ponudili MANN za 2270 dinara al tek da stigne u ponedeljak dok je u radnji gde sam uzeo Corteco,bio i neki skroz "no name",cak i bez kutije,samo u najlonu za smesnih 412 dinara !
Nikad pre nisam cuo za tu marku ali s obzirom da je filter kabine nista ne moze da napravi po zlu sem da se zacrni pre vremena . (bar mislim da ne moze)
p.s. provericu ovde u komsiluku u prodavnici posto je taj MANN-ov filter. Nesto mi se cini da ti kod tebe malo gule kozu s ledja sa cenama
Postoji takav obican,ali postoji i od aktivnog uglja sto je bolja varijanta.Ja se zajebo pa stavio obican jer je malo jeftiniji,ali ovaj zadrzava i mirise da ne unju u kabinu.
zbog toga je verovatno skuplji