viewtopic.php?f=4&t=8

dexxxter napisao:Dovescu dve kumice, sestricine, par njihovih drugarica, pa ce u zbiru mozda biti punoletne
Sheta_Junior napisao: Tata izadje iz kola,pogleda pored puta jarak,katakombe, ali vidi da ce da prodje.Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak,digne ga na put,spusti citrica i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
nisu bili, ja sam to nedavno odradio. prvo probno da vidim kako stoje, pa ponovio za skup. beli flomaster spec. pravljen za gume, btw. ali, dzaba kad ti se ne svidja, sta da ti pricam dalje... meni izgleda super, i ja sam oduvek voleo bas taj detalj na kolima...OMP napisao:nego jel kod dekija bili oni beli natpisi na gumama ili ne??? dosada ih izgleda nisam primetio pa mi sad nesto bas bodu oci, inace nikad nisam voleo taj detalj i mislim da pomalo kvari izgled njegovog auta, bez ljutnje deki
Ma pusti.Teska ciganijaOMP napisao:nego jel kod dekija bili oni beli natpisi na gumama ili ne??? dosada ih izgleda nisam primetio pa mi sad nesto bas bodu oci, inace nikad nisam voleo taj detalj i mislim da pomalo kvari izgled njegovog auta, bez ljutnje deki
ista Dinko ko da si mu je juce predao. ocuvana vozi se odrzava se... ok je sasvim. stajala na kraju parkinga skroz u cosku, ko magarence, ne verujem da je neko uslikao...majstor bob napisao:negoooo.. jel ima neko sliku moje bivše mezimice .. mislim da li je neko slikao... da je vidim sada...![]()
Pogledaj na drugoj strani, dao sam ja link za RAR fajl od 27 MB, a slikao sam svaki automobil posebno. Okačiću youtube filmiće, a ko želi 1920 x 1080 Full HD snimak, može da me kontaktira. Snimio sam i veliki broj trka, kompletnih.scudetto napisao:jel bre jel ima neko moju sliku sa staze ili mi je auto toliko grozan pa niko nije hteo da ga slika
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”