Ovo iznad je moj lepi auto.. a sad sta i kako.. stajem ja ispred samog nadvoznjaka iznad puta za surcin, na obilaznici, stajem u zaustavnu traku da drugu dam neke kartice, ostavljam upaljen auto dizem rucnu, palim sva 4, gledam nema kola iza mogu da izadjem, izlazim zatvaram vrata, spustam se pored ograde posto je decko bio dole i krenuo ka meni, dajem mu kartice... a onda buuum... okrecem se i vidim kako mi auto ide...trcim gore i sta vidim, opel vectra c me otkinula od zivota, znaci bukvalno 10s posto sam izasao iz kola, stala 15m posle mene i ona unistena.. u njoj cetvoro, majka otac i dva sina.. ko je vozio kada sam pitao prvo je ako se dobro secam rekao otac da je vozio, drzi se za ruku otvoren prelom, a onda kasnije da je stariji sin vozio... nisam u ovo 100% siguran shvatite sok, ali jedno 80% jesam... onda je neko stao i odvezao oca u urgentni, a sa njim je otisao i sin ne znam zasto... eto toliko... stetu mozete videti... i da ovaj mladji sin rece da su isli 60-70, da da.... a meni tocak odvaljen slomljeno sve s te strane, oguljena desna kako me je bacio na ogradu i gurao nekih desetak metara, i da da 60 na sat, ma nije ni toliko...
PS: jeste da nije Alfa al morao sam ovo sa vama da podelim i nisam znaio gde da otvorim temu pa je prebacite vec negde... nadam se da cu dobiti totalku i da cu kupiti jednu Alficu...