Sve o svemu
- alessandro
- Garaža: 1998 Lancia Delta HPE 1.6 16V
Nisam iz SRB, pa ti ne mogu dati konkretan prijedlog. Meni se dešavalo isto, često pucanje veze, po 5 puta u toku jednog minuta. Kao razlog kvara su mi navodili to da za povezivanje ADSL modema sa racunarom koristim USB, a ne mrežni kabl. Pošto nemam mrežnu karticu, nisam imao priliku da isprobam. Inače mi se ponekad desi da modem sam od sebe izgubi vezu sa računarom, pa ga moram restartovati. Ne znam hoće li ti ovo pomoći, ali vrijedi probati, sve pod uslovom da već ne koristiš mrežni kabl za povezivanje. 

Poslednja izmena od alessandro u Pon Apr 27, 2009 2:11 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Everything should be made as simple as possible but not simpler.
- kovalski
- Garaža: ex 156 1.9 JTD 16V giugiaro
remap;
ex 166 2.0 TS
ex 156 SW 2.0 SP3
ex159 SW
ex GTV CUP limitata No_076 2.0 TS
Vectra C CDTI 16V
Yamaha FZ6R - Lokacija: Žabalj
- JaMaL
- Garaža: 75 TS
75 TB - Lokacija: Severno od Albukerkija
ADSL zavisi najvishe od instalacija unutar objekta... koje dakle nisu telekomove i udaljenosti od centrale fizicki...
ovde u beogradu ljudi koji imaju kuce ili su prepravljali instalacije u predratnim zgradama uglovnom ne pokusavaju da koriste adsl... dakle kvalitet zica i njihov polozaj je presudan...
takodje udaljenost od centrale utice extremno na adsl... u bg-u konkretno je granica 1.5km kabla da bi veza bila 80%... sve ispod toga je ili mnogo pucanja veze ili spor internet sa lag-om...
tako da ja bi pogledao ili instalaciju... ili pogledao gde mi je centrala i ako je vishe od 1.5km odustao bih od adsl-a... ili ako su stvarno kriminalci pa su gurnuli struju i telefon kablove na blize od 50 cm negde... to je isto no-no...
ovde u beogradu ljudi koji imaju kuce ili su prepravljali instalacije u predratnim zgradama uglovnom ne pokusavaju da koriste adsl... dakle kvalitet zica i njihov polozaj je presudan...
takodje udaljenost od centrale utice extremno na adsl... u bg-u konkretno je granica 1.5km kabla da bi veza bila 80%... sve ispod toga je ili mnogo pucanja veze ili spor internet sa lag-om...
tako da ja bi pogledao ili instalaciju... ili pogledao gde mi je centrala i ako je vishe od 1.5km odustao bih od adsl-a... ili ako su stvarno kriminalci pa su gurnuli struju i telefon kablove na blize od 50 cm negde... to je isto no-no...
- Viper
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Yamaha Tmax 500 - Lokacija: Kac
Centrala mi je na 500m daleko, nesto trpipujem da su u pitanju losi kontakti na bamderi ispred kuce, jer cim je losije vreme, kisa ili vetar mene zeza adsl, ali bi onda po pravili trebao da zeza i telefon, naprotiv mogu da telefoniram ali nema adsl signala. 

"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
- Flavio
- Uprava ARCS
- Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70 - Lokacija: Srbistan
Ovo sto rece @alessandro za USB/LAN je isto tacno 100%
.
Sto se tice drugog provajdera,Telekom i dalje drzi monopol
,zar ne ?

Sto se tice drugog provajdera,Telekom i dalje drzi monopol

- JaMaL
- Garaža: 75 TS
75 TB - Lokacija: Severno od Albukerkija
istina da ti krs modemi sto dele provajderi imaju problem sa starijim plocama i nedovoljnim napajanjem iz usb porta... tj. losom regulacijom struje... LAN veza jeste bolja ako je modem ima... telekom je imao modeme iz bez toga...
kad kazes kisa i vetar...
ne zvuci mi logicno da adsl zeza po losem vremenu... to je odlika wireless-a... u bg-u je jedan deo sbb mreze vezan preko wirelessa pa opet na kablovsku da prebace autoput i slicne delove gde nema kablova... ali ne verujem da bi telekom to radio... nemaju razloga ako imaju zemaljske linije. tj. telefone...
ne znam... ako te zeza kod telekoma zezacete i kod bilo kog drugog provajdera jer ce koristiti istu liniju... tako da je od toga slaba vajda... samo da vidis lepo sa njima... da trazis da izadju na teren i provere stvar da dodju kod tebe i vide sta se desava... ipak je to njihov posao... morali bi da izadju na insistiranje... jer kada se postavi tehnicka zalba oni moraju da je provere... ne moze samo neko da je baci.. bar ovde... drugar mi radi u telekomu pa znam proceduru...
kad kazes kisa i vetar...
ne zvuci mi logicno da adsl zeza po losem vremenu... to je odlika wireless-a... u bg-u je jedan deo sbb mreze vezan preko wirelessa pa opet na kablovsku da prebace autoput i slicne delove gde nema kablova... ali ne verujem da bi telekom to radio... nemaju razloga ako imaju zemaljske linije. tj. telefone...
ne znam... ako te zeza kod telekoma zezacete i kod bilo kog drugog provajdera jer ce koristiti istu liniju... tako da je od toga slaba vajda... samo da vidis lepo sa njima... da trazis da izadju na teren i provere stvar da dodju kod tebe i vide sta se desava... ipak je to njihov posao... morali bi da izadju na insistiranje... jer kada se postavi tehnicka zalba oni moraju da je provere... ne moze samo neko da je baci.. bar ovde... drugar mi radi u telekomu pa znam proceduru...
- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
- gane
- Garaža: Alfa Romeo 156 1.8 TS
&
Alfa Romeo 33 1.4 IE - Lokacija: Zemun
- Viper
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Yamaha Tmax 500 - Lokacija: Kac
Ima ima vidi ovo.
Automatski pilot

Automatski pilot
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
- OMP
- Garaža: GP TJet
nisam znao za alfa bicikle
, extra su posebno ova karbon
http://images.google.com/imgres?imgurl= ... sAafyrGbBg

http://images.google.com/imgres?imgurl= ... sAafyrGbBg
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- Damjan156
- Garaža: AR 156 2.0TS 155ks +chip tuning, +K&N filter
Chevrolet Captiva LT 2.0D AWD 150ks - Lokacija: Beograd
Ovaj stradale kakav je
a najjeftiniji 1690eur
a autopilot je
Piči konj do gajbe dok se lik trezni...

a autopilot je

Piči konj do gajbe dok se lik trezni...
- alfamen
- Garaža: ALFA 166 TS
ALFA 166 2.4 JTD
LANCIA LIBRA 1.9 - Lokacija: Novi Beograd
- kovalski
- Garaža: ex 156 1.9 JTD 16V giugiaro
remap;
ex 166 2.0 TS
ex 156 SW 2.0 SP3
ex159 SW
ex GTV CUP limitata No_076 2.0 TS
Vectra C CDTI 16V
Yamaha FZ6R - Lokacija: Žabalj
- alfamen
- Garaža: ALFA 166 TS
ALFA 166 2.4 JTD
LANCIA LIBRA 1.9 - Lokacija: Novi Beograd
Da glavom i bradom!
Takav zvuk nikada nisam cuo.....slusao bi taj v12 dok se ne onesvestim.
Vozio sam iza njega sa spustenim prozorom, ugasio radio i uzivao od geneksa pa do iskljucenja za sajam.
Posto smo isli oko 60-70 on je verovatno automatski prebacivao cas nizu cas visu brzinu.....e to je poezija

Takav zvuk nikada nisam cuo.....slusao bi taj v12 dok se ne onesvestim.
Vozio sam iza njega sa spustenim prozorom, ugasio radio i uzivao od geneksa pa do iskljucenja za sajam.
Posto smo isli oko 60-70 on je verovatno automatski prebacivao cas nizu cas visu brzinu.....e to je poezija

- Damjan156
- Garaža: AR 156 2.0TS 155ks +chip tuning, +K&N filter
Chevrolet Captiva LT 2.0D AWD 150ks - Lokacija: Beograd
Nisam imao to zadovoljstvo da ga čujem...slušao sam staru 355-icu i Modenu sa PU tablama,ala je taj ludovao prošlo ili preprošlo leto...
i Lambo Galjardo V10 me je oduševio,a baš preksinoć i zvuk Audija R8 nisam video dal V8 ili V10 ali grmi i on

i Lambo Galjardo V10 me je oduševio,a baš preksinoć i zvuk Audija R8 nisam video dal V8 ili V10 ali grmi i on
- Flavio
- Uprava ARCS
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Jel ima/moze neko da okaci ili mi baci na mail "Listu Euro 3 motora" rumunskog AMSa ??
Stariji clanovi,secate se liste na koju smo se pozivali svojevremeno,kad je tek kretao uvoz po Euro 3 normi ?
p.s.
Crkao mi DVD gde mi je bila i lista
.
Stariji clanovi,secate se liste na koju smo se pozivali svojevremeno,kad je tek kretao uvoz po Euro 3 normi ?
p.s.
Crkao mi DVD gde mi je bila i lista

- Flavio
- Uprava ARCS
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
- bokac
- Garaža: 155 v6 & 156 jts ss
-
ma
- Drug Član
Sad je još uvek ništa ali biće replika Lotus super 7,koliko vidim sa V6.Još da je Alfin iz 75-ice sa menjačem pozadi da optereti osovinu-300na sat 

- mishkom
- OMP
meni ono gore bas ne lici na sasiju replike lotusa ili kejterema
, pre bih rekao da je ono neka budzevina za nesto drugo, fali mu deo sasije gde idu sedista i patos kao i bocna ojacanja za stranice 
ove je neki standardni izgled sasije za ove replike

ove je neki standardni izgled sasije za ove replike

- OMP
uh, malo pre sam se konacno provozao u cuvenom 9ff porseu od 700+ konja, ja ne mogu da opisem kako to cudo ide
brzina i nije bila prevelika obzirom na gradske (prigradske) uslove, tek 200km/h
ali do tih 200 je piiiip brz, malo ispod 10sec, mislim da je 9,8 ( onaj od 630hp ide 10,2 ), po prvi put u zivotu sam osetio toliki potisak i G silu na ubrzanju da sam konacno poverovao u onu pricu da bukvalno ne mozes da se pomeris od sedista i dohvatis tablu
, iskreno do sada u tu teoriju nisam verovao, ono je cista bolest koja se ne moze recima opisati, osecaj je bukvalno kao da ce svakog casa da poleti, iskreno pricali su mi ortaci koji su se vozili i ja im nisam verovao sve do vecaras
vozio sam se u mnogim brzim automobilima sa 200+ i 300 konja ali sve je blago receno smesno posle ovog
, odoh da probam da zaspim ako mogu jer sam jos pod zestokim utiskom
a da , zboravih, ovaj prijatelj ciji je porse, obecao mi je jos jednu voznju ali sa fabrickim tockovima 18" (sada su 19") i kaze da tek sa njima piiiip kevu na ubrzanju

a da , zboravih, ovaj prijatelj ciji je porse, obecao mi je jos jednu voznju ali sa fabrickim tockovima 18" (sada su 19") i kaze da tek sa njima piiiip kevu na ubrzanju

- dekideki
- Drug Član
- dekideki
- Drug Član
- OMP
procitah malocas na jednom forumu nesto na nas racun
kaze covek: "a jel znas zasto se alfisti ne javljaju jedni drugima u gradu???
zato sto se vide u servisu svako jutro"
posteno dobar fazon ali na svu nasu srecu a njihovu zalost daleko od istine
alfa rules

kaze covek: "a jel znas zasto se alfisti ne javljaju jedni drugima u gradu???
zato sto se vide u servisu svako jutro"
posteno dobar fazon ali na svu nasu srecu a njihovu zalost daleko od istine

alfa rules