Vidi stvarno nisam ni primetio postovali smo jedan za drugimdekideki napisao:*vnov pregazio si Saleta, ko da smrt nije nistajos da sve bude gore niko nije primetio
![]()
1. crni AR155
2. milos AR155
3. kilson AR75
4. Sasha GTV
5. vnov AR147
6. Alex156 AR156
7. Flavio AR155 + DusanSD
8. Markoni147 AR147
9. Gile AR155
10. dekideki AR155
pa glupo je da dodjem bez auta, ako cu tako nije mi tesko ni u bus da sednem ali ja bih autom ili nikako, jbg, videcu ne znam jos nista, imam neko slavlje 16. uvece pa je i to malo problem, treba kinte i za to a i ne verujem da cu biti u stanju da ujutro vozimkilson napisao:Iskombinuj se bre sa nekime ko je uz put - sigurno ce biti ekipe iz KG-a ako nista drugo...
P.S. A jos je ovo jedini skup u BG-u u toku cele godine i da ne dodjes...
dekideki napisao:imao sam i snimak kad dolazi sa sve kravatom...cutim dalje...
Hehehe moracju i ja da pokusam bekstvo u stilu Majkla Skofildadekideki napisao:@sErGiO: jedan od najzagrizenijih clanova kluba je napustio bratovu svadbu da bi se pojavio skockalone na skupu, pre tri godine, u Bgd...
Niti je ono staza za V6, niti je za 75 generalno. Ono je staza Alfu Sprint i slicne, u ostalom nije poenta "trkati se protiv", vec osetiti malko adrenalina...Blade napisao:Pa jest treba se trkati protiv 3.0 24v![]()
al ne za nagradu samo iz zadovoljstva mada mi alfa generalno u losem stanju al ce se boriti
JaMaL napisao:i prosle godine je bilo v6 i 12v i 24v i sekti i svacega... pa uze 156 2.0 ts... koji ima realno najmanje sanse od svih... niti je najlaksi niti je najjaci... dakle ima nesto i u vozacu na toj mini stazi... nije sve u konjima...
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”