dobar dan svima
novi sam clan
imam alfu spider
juce mi je poceo treperiti cod kljuc,i samo mogu da verglam ali nece da upali,noc pre toga mi je izvukla akumulator
sta moze biti?
hvala unapred
cod kljuc
- Mique
- Garaža: Mercedes GL500 4Matic
Audi TT Quattro - Lokacija: Beograd
Druze jedan savet,otvori novu temu u virusu i predstavi nam svoju Alficu i ubaci neke slicice pa cemo se pozabaviti tvojim problemom steta je da tako lep auto kao tvoj bude "neprimecen"

Postoje 2 vrste telefona : Nokia i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali
- Kosovic
- Garaža: /
Ako kazes da ti je izvukao akumulator, sto znaci da si ostao bez struje u autu, a to znaci da su ti svi kodovi auta resetovani, bar se meni tako cini iz gore navedenog. Kod kljuc jedino nece da upali kada na njemu nema koda ili komp ne prepoznaje kod. Imao sam takvih iskustava, i problem je bio u tome. Mislim da jedino to u servisu mozes resiti.
- vule
- Garaža: AR 164 TS 2.0 Super
Master kljuc bi trebalo da radi u varijanti kada se izgubi kod na kljucevima.... ako ga nisi dobio uz auto :cray:
Druga varijanta je da imas karticu za emergency startovanje auta... sa njom mozes da startujes auto i sa kljucem koji je pogubio kod. Procedura je na mom autu tako komplikovana da sam samo jednom to uspeo da uradim i to posle nekoliko dana pokusavanja (iz zezanja na svu srecu).
Ako nemas ni karticu ni master kljuc, jedino servis moze da ti pomogne.
Druga varijanta je da imas karticu za emergency startovanje auta... sa njom mozes da startujes auto i sa kljucem koji je pogubio kod. Procedura je na mom autu tako komplikovana da sam samo jednom to uspeo da uradim i to posle nekoliko dana pokusavanja (iz zezanja na svu srecu).
Ako nemas ni karticu ni master kljuc, jedino servis moze da ti pomogne.
Pozdrav,
Vule

Vule

Ako je code key probaj samo klemu da skineš sa akumulatora, meni je to uspelo na 155ci.
- zlivan
- Garaža: '97 Alfa 146ti
Verovatno neće upaliti ako skine klemu sa praznog akumulatora pa vrati, moraće da se napuni ili da stavi drugi. Trebalo bi da se sredi posle toga, ako ne - servis 

- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
kad vracas kleme, IZVADI KLJUC IZ BRAVE. sto dalje od kola, kad to radis...
probaj ponovo 15 minuta da skines kleme pa kontakt 90sec, skini sa kontakta 90sec, trebalo bi da se sve vrati na svoje. pali, pusti da radi 10 min, da izbazdari lambda sondu. posle toga vozi mesovito oko 600km, da Alfa skapira kako vozis.
probaj ponovo 15 minuta da skines kleme pa kontakt 90sec, skini sa kontakta 90sec, trebalo bi da se sve vrati na svoje. pali, pusti da radi 10 min, da izbazdari lambda sondu. posle toga vozi mesovito oko 600km, da Alfa skapira kako vozis.
- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V