Idući put Alfu ostavljam kod kuće, a krećem Ladom Nivom :-)the.doctor napisao:Bas lepe slicice....![]()
zao mi je sto nisam mogao da podjem sa vama... al kad vidim gde ste bilitrebao bi mi crosswagon, ko sto gocy rece
Jos jedno okupljanje Niskih alfista...
- idekius
- Garaža: Alfa Romeo
Re: Jos jedno okupljanje Niskih alfista...
- idekius
Kao što juče rekoh: -Samo joj vodokotlić fali!
Što se tiče Italo motora, može Ducati
, a ako baš nema, prihvata se i Moto Guzzi
Stiglo je proleće, lepo vreme... što znači da će biti prilike za ovakve vožnje. Već se radujem sledećoj! Juče je bilo stvarno fenomenalno, uz blagu zamerku što nismo pokupili one dve mlade, zdrave i rumene planinske seljačice na biciklama!
Trudiću se da ne propustim ni jednu vožnju, jer mi je žao da moji prijatelji sa svojim poznavanjem kafana ostanu gladni! Samo da znaš da pored "Čiče", gde smo suče bili i "Brke", gde, nažalost, nismo mogli da udjemo, u tom reonu postoje još tri kafane sa vrhunskom klopom! Dve u selu Prosek i jedna u Sićevu ("Mali Vikend"). "Mali Vikend" ima fenomenalnu terasu i moraćemo da parkiramo Alfe ispred prvom prilikom, a imaju i najbolje ćevape na svetu!
He, he... na WC šolje na dva točka ne sedamGocy napisao:
Sledeci put te ja vozim vespom...![]()
Samo da vidis kako ide italijanka, nista drugo...

Stiglo je proleće, lepo vreme... što znači da će biti prilike za ovakve vožnje. Već se radujem sledećoj! Juče je bilo stvarno fenomenalno, uz blagu zamerku što nismo pokupili one dve mlade, zdrave i rumene planinske seljačice na biciklama!

Trudiću se da ne propustim ni jednu vožnju, jer mi je žao da moji prijatelji sa svojim poznavanjem kafana ostanu gladni! Samo da znaš da pored "Čiče", gde smo suče bili i "Brke", gde, nažalost, nismo mogli da udjemo, u tom reonu postoje još tri kafane sa vrhunskom klopom! Dve u selu Prosek i jedna u Sićevu ("Mali Vikend"). "Mali Vikend" ima fenomenalnu terasu i moraćemo da parkiramo Alfe ispred prvom prilikom, a imaju i najbolje ćevape na svetu!
- lanmi
- Garaža: Alfa Romeo 145 TS 1.4 75KW '99
Ekstra fotke kao i skup. Kada bismo se udruzili sa jos nekim alfistima iz drugih gradova bilo bi lepo, da se druzimo i upoznamo, pa da dolazimo jedni drugima u posete. Mi za sada imamo Nisku ekipa da je ne zovem Naisus klan, ali voleo bih da cujem da su se i ostali alfisti po ostalim gradovima Srbije organizovali, pa da krenemo u gostovanja jedni drugima.

- Flavio
- Uprava ARCS
- Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70 - Lokacija: Srbistan
Ee pa ljudi,svaka cast za organizaciju,okupljanje i ostalo
!!!
Bas mi je drago da je Virus najzad poceo i juznije od KG da se organizovano siri
!!
Samo tako nastavite i obavezno,redovno izvestavanje !!
p.s.
Sve je cool al manite se off-roada ubuduce
...

Bas mi je drago da je Virus najzad poceo i juznije od KG da se organizovano siri

Samo tako nastavite i obavezno,redovno izvestavanje !!
p.s.
Sve je cool al manite se off-roada ubuduce

- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
zivele Nislije, svaka cast za mini skup, odlicno izgleda!

odlicne slike!
zivele Nislije, svaka cast za mini skup, odlicno izgleda!

- idekius
Pa alfisti iz drugih gradova, ocekujemo vas na narednim skupovima. Ima nekoliko destinacija, mozda nam bas vi pomognete da se odlucimo. Sledeci izlet bice okvirno izmedju 10. i 15. maja (verovatno 10. nedelja, mada je nas dan uvek 13. u mesecu). Pisite nekom od nas na pm posto Naissus sekcija nije vidljiva za ostale clanove, a mi cemo vas obavestiti o daljim planovima cim odlucimo nesto preciznije.
Deki, hvala za slike!

Deki, hvala za slike!
- Stex
- Garaža: 145 1.8TS
Zašto Niška sekcija nije vidljiva za ostale članove?
Free Your Mind...And Your Ass Will Follow
- Gocy
U svakom slucaju mi nastavljamo sa druzenjem i organizacijom mesecnih izleta uz redovne izvestaje sa istih.
Ko zeli moze da se informise. Tu smo
.
Vidis, to je pitanje sa veoma komplikovanim odgovorom koji, mozda, nije za ovu temu.Stex napisao:Zašto Niška sekcija nije vidljiva za ostale članove?
U svakom slucaju mi nastavljamo sa druzenjem i organizacijom mesecnih izleta uz redovne izvestaje sa istih.

Ko zeli moze da se informise. Tu smo

Anything's possible.
Keep thinking ! ! !
Keep thinking ! ! !
-
Sa
- Drug Član
Niko neće biti banovan, hajde da vidimo u čemu je problem?
Na ovom forumu, koliko ja znam, niko nije banovan i neće biti banovan bez razloga!!! Izmedju ostalog, zato smo napravili ovaj forum i otišli sa cbc-a. Dogovor je bio da dobijete posebnu sobu zbog dogovora, a sve sa ciljem da se ne ubacuje niko sa strane i da vam se meša u planiranje.
Ni ja ne vidim taj deo foruma
Na ovom forumu, koliko ja znam, niko nije banovan i neće biti banovan bez razloga!!! Izmedju ostalog, zato smo napravili ovaj forum i otišli sa cbc-a. Dogovor je bio da dobijete posebnu sobu zbog dogovora, a sve sa ciljem da se ne ubacuje niko sa strane i da vam se meša u planiranje.
Ni ja ne vidim taj deo foruma

- icanik88nis
- Garaža: Mercedes 190 D 5/1985
Ljudi super je bilo sigurno, mislim slike govore vise nego 1 000 reci
Bas mi je krivo ,ali nikako nisam mogo da stignem ,ali sledece okupljanje sam tu 100 % 

- bovie
- Garaža: 156 19 JTD '02
Ex 2x ALFA 156 24JTD SW '03
Ex 156 24JTD SW '02
Ex 145 19JTD '00
Ex 156 19JTD SW '03
Ex 156 18TS SW '02
Ex 145 19TD '97
Ex 15619JTD SW '01
Ex 146 16 TS '98
Ex 156 18 TS '98 - Lokacija: SMEDEREVO
Ne znam da li je Naissus sekcija postala vidljiva za ostale clanove, pa da vas obavestim: naredno okupljanje je 10. maja od 12:00 - 12:30 na parkingu kod stadiona Cair (istocna tribina).
Zatim voznja gradom, pa prema Banji, pa izlazak na auto-put i voznja do petlje kod Naisa, a onda svi koji vole brzu voznju imace prilike da testiraju svoje Alfe do petlje za Prokuplje (nenajavljeno, na svoju odgovornost). Tu se odvajamo i idemo na izlet do Oblacinskog jezera. Na jezeru pravimo rostilj ili rucamo u obliznjem restoranu, a ima i sportskih terena, tako da nam nece biti dosadno. Naravno, bice i dosta vremena za slikanje nasih ljubimica.
Bice nam drago da nam se pridruzite.
Detaljnije u Naissus sekciji:
viewtopic.php?f=45&t=45605
nadam se da ce Gile uskoro uciniti temu vidljivu svima, ako vec nije.
Sve informacije na pm.

Zatim voznja gradom, pa prema Banji, pa izlazak na auto-put i voznja do petlje kod Naisa, a onda svi koji vole brzu voznju imace prilike da testiraju svoje Alfe do petlje za Prokuplje (nenajavljeno, na svoju odgovornost). Tu se odvajamo i idemo na izlet do Oblacinskog jezera. Na jezeru pravimo rostilj ili rucamo u obliznjem restoranu, a ima i sportskih terena, tako da nam nece biti dosadno. Naravno, bice i dosta vremena za slikanje nasih ljubimica.
Bice nam drago da nam se pridruzite.

Detaljnije u Naissus sekciji:
viewtopic.php?f=45&t=45605
nadam se da ce Gile uskoro uciniti temu vidljivu svima, ako vec nije.
Sve informacije na pm.

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”