nemam pojma?
- pejo
- Garaža: ALFA 156
puklo mi je crevo pre neki dan pa sam to sredio ili okrpio shto bi neki rekli od filtera do turbine.ali kad sam vratio sve na svoje mesto upalila mi se lampica od chek engin.na dijagnostici mi je pokazalo da je protokomer neispravan.e sad ta lampica nemoze da se izbrishe.zashto pojma nemam?auto radi normalno iu leru i vuche normalno nepokazuje nikakve loshe znakove.sta da radim jel mi neko zna reci?nedaje mi se 7500 za nov protokomer ako je ovaj ispravan.jel ima neko neki predlog 2 glave su pametnije od 1dne. 

MISLIO SAM...je majka svih zajeba
moj mob 069/1468-109 viber
-
ZE
- Drug Član
prvo..nelogično mi je da lampica ne može da se resetujue??
..a da bi proverio protokomer,najbolje je naći neki sa Alfe koja nema problem pa probati...da si u Bg..da bih ti moj..ovako...probaj da nađeš nekoga 

- pejo
- Garaža: ALFA 156
ma crko protokomer danas sam stavio 2 i lampica se ugasila. nije mogla da se izbrishe a bio sam na 3 razlichite dijagnostike ako mi verujete.bolje da sami menjate filter vazduha 2 puta izmedju menjanja ulja nego da vam crkne protokomer verujte mi jeftinije je.a o chiscenju da i nerazmishljate jer je jako osetljiva elektronika.ja probo pa sjebo moj.uchite se na mom primeru poz svima. 

MISLIO SAM...je majka svih zajeba