Rešio sam da popravim auto koliko mogu , i krenuo sam od estetike i unutrašnjosti tj ono što mi je najlakše i što ne košta puno

Da krenem redom...
Imam problem sa podizačima stakla (oba, isi simptomi)
Kad spuštam staklo dobija ~9V i pušta ga nekom srednjom brzinom...
Kad dižem stakla diže ga sa ~7V i pada na 6.5V na 6.5V dođe kad je skoro pri kraju i tako ga sporo diže na kraju da više puta mislim da neće zatvoriti prozor...
Pregledavao sam žice, i struja do prekidača dolazi ~12V

Šta bi tu mogao biti problem? Ja kontam na motor da nešto zeza (ili ima slab dotok ili je prvljav pa ga nešto blokira) nisam skidao tapacirung pa nisam merio motor to ću sledećih dana pa ću znati tačnije...
EDIT: zaboravio sam reci da se ito ponasa kad je motor upaljen i kad je iskljucen, znaci akumulator mi sl nije sigurno
Kad sam kod tapacirunga tu imam drugi problem (to sam nasledio od proslog vlasnika tj sve ove mane)
Kvačice (ili kako god ih zvali) što drže tapacirung za vrata su ili pokidane il ne drže "vodu" ja sam našao neke u gradu žute i sve je ok samo što su tanje za koji milimetar i ne hvataju dobro...a to ovako izgleda i veoma je ružno i skripi kad se vozim :/

od kog auta to još može da se iskoristi?
Na slici se vidi da mi nisu originalne "ručice" (nzm kako da ih nazovem) na vratima tj na bravi 3 su mi pokidana i nisu originalna pa i to lupka dok se vozim

ovo je jedini original što mi je ostao.
Ako neko ima 3-4 ta i hoće da da ili da proda neka mi se javi ..
Kad sam već počeo da kukam da spomenem da mi je potrebno i ova plastika

Pokidali se jezičci sa unutrašnje strane pa ispada...
Ako neko ima želi da da ili želi da proda neka mi se javi
I još jedno...Riknuo mi sat tj ekrančić znam u cemu je caka ali nemre se to popraviti...

Ako neko ima želi da da ili da proda neka mi se javi
I šlag na tortu...Amortzeri za peta vrata, od kog auta pašu?
Slike su malo mutne ali se konta šta je na njima...
Nadam se da će mi neko pomoći