ma kakva generalka na 150000,moja 164ka je presla skoro 270000 i tera ko luda a ulj trosi 400gr na 1000kmSCHUMACHER napisao:O cemu bulazni ovaj novinar!!!Kakvi farovi,kakav opel-on da zna sta znaci PININFARINA,sad bi se ubio sto je ovo napisao.Kakva generalka posle 150.000!!!,ne mogu da vjerujem sta ovi ljudi lupaju.Prije nekoliko sam citao stari test BMW-a 5-ice,Citroena XM i 164-ke-UBILA IH JE BRATE.Jedino sto je Citroen bio udobniji-nista drugo,a znajuci koja je Alfina "politika" ni to u ovom testu (koji sam citao) nije neki plus.Da ja samo JEDNOM provozam nekog GTI-ja,GSI,ili nekog BMW-a kako vozim Alfu-raspali bi se-najblaze receno.Nikad mi nece biti jasno kako to da smo mi koji vozimo Alfe zadovoljni,a ovi koji nikad nisu ni sjeli u nju pricaju kako se to kvari,skupi djelovi itd...i nikad mi nece biti jasno kako to da neko ko vozi neki drugi auto non stop mene moljaka da ga provozam u Alfu,a nema OO da proda svoj auto i da je kupi.Izvinjavam se zbog OFF-a.
Ma neko mazno dok je bila tu u najavi vidi se krug i bravicasErGiO napisao:Vidiš da nema ni znak na gepeku pozadi
Ma i to, ali kako je ojačan???OMP napisao:kabrio sa 4 vratazivo me ineresuje kako je resio krov