Pozz nemoj samo preterivati ne skidaj srednji lonac a sa zadnjim loncem boXer ima extra zvuk samo mu treba dobar protocni naravno pozadi na dobar mislim naravno neki brendname tipa remus ili neki provereno dizajniran za 33
Trenutno mi pada napamet samo remus ali neko ce dati predlog npr bata u novom sadu moze da ti napravi po zelji ima i popust na clanove ARCS
u vecini slucajeva srednji lonac je taj koji prigusuje zvuk jer on ima pregrade tj komore u sebi, zadnji su uglavnom protocni i skidanjem zadnjeg ne dobija se nesto na zvuku, a skidanjem srednjeg u vecini slucajeva ce ti se jako cuti auto, vise urlati i po meni nije bas prijatan zvuk, najbolja kombinacija su pravljeni ili kupovni sportski izduvi,uglavnom u kombinaciji sa 2 lonca, polu protocna ili oba protocna ali dobro odradjena da ne budu bucni a da ipak imaju odredjeni zvuk, ne znam na alfi konkretno kako je ali ja kod mene je samo zadnji loac, poveci, ali izgleda da nije ful protocan jer bi se mnogo vise drao da je takav, zvuk je rezak i u visim obrtajima visok i bucan ali opet i ne previse, onako nije po mom ukusu ali jbg nemam sad para za tu zajebanciju
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji