Nov sam na ovom forumu a skoro isto tako i nov kada su Alfe u pitanje. Isto kao i vecinu pripadnika ovog foruma, zarazio me "Alfa Virus" pre odredjenog vremena pa sam odlucio da se bacim na istrazivanje i studiranje materije. Iako mi je 156-ica zapala za oko jos odavno, u poslednje vreme, pod uticajem drugara (koji je ne izlecivi slucaj ljubitelja italijanskog automobilizma) poceo sam da merkam, i to zestoko, Alfu 75. Posto nameravam uskoro da kupim svoj prvi auto, a u ovom trenutku sam prilicno siguran da zelim da to bude Alfa 75, potrebno mi je vase misljenje (citaj pomoc). Ono sto me interesuje je koji je najzahvalniji agregat sa kojim dolazi 75-ica? 3.0 V6 mi je malo previse skup sto se tice registracije i potrosnje (a rado bih ga vozio jer cale ima Kappu 3.0 koja verujem da ima slican (isti?) motor), s tim sto mi 2.0 TS zvuci zestoko primamljivo. Pa eto, ako imate malo vremena i volje, bio bih zahvalan kad bi mi odgovorili na ovo moje amatersko pitanje.
PS: Neverovatno sam srecan sto sam nasao ovaj sajt/forum
PSS: Izvinjavam se ako ovakva ili ovoj slicna tema vec postoji na ovom forumu ali toliko toga sam procitao u kratkom roku da vise ne mogu da se setim sta postoji a sta ne.
Hvala - Djole