ventilator kabine
Narode pomagajte,malocas krenuh da odvezem devojku kuci kad posle 3-4 min provalim da mi neradi ventilator kabine
,zna li neko kako se vadi i mora li da se skida cela tabla???verujem da je isto kao i na alfi 147!

- mobtel
- Garaža: 33+156=159
pogledaj sa suvozačeve strane, iza pretinca sa donje strane, gde su obično noge suvozača, ovo važi za 156-icu ali je verovatno slično, probaj!

ipak nađi neki manual ili autodatu pa pogledaj, pođi od osugurača...

ipak nađi neki manual ili autodatu pa pogledaj, pođi od osugurača...
You bought the wrong car!!!
- lux
- Garaža: 147 1.6 TS 77kw
A ja bas hteo da pitam kako se skida mali radijator ili hladnjak u kabini u 146tici.
Resih problem,doslo mi je da zovem konstruktore alfe i da ih ljubim u _upe,u zivotu nisam brze i lakse skinuo ventilator kabine,skida se bukvalno za minut,ima tri srafa koja drze poklopac ispod koga se nalazi ventilator, bukvalno se okrene celo kuciste u krug i ventilator ispada napolje!Kod mene su u pitanju bile neke dlake koje su se upetljale na osovinu i ukocile ga,odakle tu nemam pojma,posto se filteri redovno menjaju!U svakom slucaju hvala na pomoci!sada smo naucili jos nesto!!!
- mobtel
- Garaža: 33+156=159
super što si rešio problem
, samo nam nisi rekao gde se nalazi taj poklopac!

You bought the wrong car!!!
- Stex
- Garaža: 145 1.8TS
kod 145 sa novom tablom treba da rasturiš pola auta
. Ti si srećan čovek.

Free Your Mind...And Your Ass Will Follow
Znam,ljudi su uglavnom dolazili da im skidam celu tablu,zbog zamene ventilatora!imao sam puno srece!
- Stex
- Garaža: 145 1.8TS
Na staroj sam psovao sve živo i kad sam rasklapao i kad sam sklapao. Neću to više da radim, ni da mi plate! Sledeći put, Dremel, posle epoxi i vozi.
Free Your Mind...And Your Ass Will Follow
- JaMaL
- Garaža: 75 TS
75 TB - Lokacija: Severno od Albukerkija
... na 75-ici moras da skines celu tablu, otkacis sve konektore... i ispustis/zapusis vodu, tj. skines mali radijator... i onda skines celo hladjenje koje jos moras da rasklopis da dodjes do radijatora...
kada se navezbas... treba ti 4 sata da skines i vratis sve na mesto...
Re: ventilator kabine

kada se navezbas... treba ti 4 sata da skines i vratis sve na mesto...