Vidi u ganglandu ja mislim da oni to praveZEPELINBG napisao:hajde..kada smo već kod tablica...zna li neko ko pravi crne tablice sa srebrnim brojevima..video sam na jednoj Alfi..i sviđa mi se
Ja nemam tablicu napred, stavio sam reflektujucu nalepnicu umesto tablice posto mi tablica totalno narusava izgled automobila (a izgled je jel'te u prvom planu)... S' obzirom da je reflektujuca najnormalnije se vidi nocu kao i sve ostale tablice. Vise puta su me zaustavljali panduri zbog prekoracenja ali nikad me niko nije pitao sta je sa prednjom tablicom... Samo sam jednom imao problem u sred noci kada me je startovala interventna, ali oni bi me verovatno smarali i nevezano za to... Ali brzo smo sve izgladiliZEPELINBG napisao:Čini mi se da i Markoni147 ima "nestandardnu" prednju tablu??!!
Sheta_Junior napisao: Tata izadje iz kola,pogleda pored puta jarak,katakombe, ali vidi da ce da prodje.Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak,digne ga na put,spusti citrica i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!