Sheta_Junior napisao: Tata izadje iz kola,pogleda pored puta jarak,katakombe, ali vidi da ce da prodje.Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak,digne ga na put,spusti citrica i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Sheta_Junior napisao: Tata izadje iz kola,pogleda pored puta jarak,katakombe, ali vidi da ce da prodje.Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak,digne ga na put,spusti citrica i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Moja je sa 8V, nego jesi li siguran druze, mnogo breTihomirce napisao:1.8 TS 8v staje 8.3l
1.8 TS 16v staje 8.4l
E sad mi laksealfaskorpion napisao:Toliko 100%
E a posto sam i ja dva puta kupovao Behr prva ugradnja i oba nisu ni za k... jel taj tvoj bio zapakovan?vnov napisao:Imaju i neki jeftiniji ja nisam hteo da se zezam svi znamo kako su alfe osetljive na termostate i uzeh Behr koji bi trebao da je prva ugradnja, za sad je super pu pu da ga ne ureknem, ko što rekoh temperatura je zakucana na 90.
vozi dok ne dostignes radnu temperaturu, stani, motor ostavi upaljen i otvori haubu i cekaj... Kad skala predje 90 stepeni, ventilator se pali i hladi motortumbas napisao:Izvinjavam se ali imam jedno pitanje, hteo bih da probam dali mi ventilator hladnjaka radi pa me interesuje kako bih mogao to najlakse da proverim... Sta bih mogao da prespojim?