podizach prozora
- pejo
- Garaža: ALFA 156
ljudi kako da skinem podizach prozora sa zadnjih vrata skinuo sam tapacir i sta sad. on radi samo nece da digne skroz. video sam da saila neprolazi kroz neku vodjicu u dnu klizacha nego cheshe duz celog kad se dize i spushta. vodjica bi odaljila sailu od klizacha ali bi trebao sailu da provuchem kroz nju konac u iglu ali kako? neznam kako da je vadim iz motorica ili neshto drugo?
poz.

MISLIO SAM...je majka svih zajeba
moj mob 069/1468-109 viber
- Viper
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Yamaha Tmax 500 - Lokacija: Kac
Pipav posao da se namesti sajla podizaca.
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
- Bug
- Garaža: AR 156 q4 1.9mJTD
NAPOMENA: nemoj njakati podizac dok ti tesko radi ,jer ces zeznuti sajlu unutra(zamrsice se) i onda ces ceo podizac morati kupit....
inace ako ne znas bolje nemoj raditi ....odnesi kod majstora on ti uzme max 500din i cao....
Re: podizach prozora
ako sam te dobro razumeo, iskocila ti sajla sa tockica?pejo napisao:ljudi kako da skinem podizach prozora sa zadnjih vrata skinuo sam tapacir i sta sad. on radi samo nece da digne skroz. video sam da saila neprolazi kroz neku vodjicu u dnu klizacha nego cheshe duz celog kad se dize i spushta. vodjica bi odaljila sailu od klizacha ali bi trebao sailu da provuchem kroz nju konac u iglu ali kako? neznam kako da je vadim iz motorica ili neshto drugo?poz.
NAPOMENA: nemoj njakati podizac dok ti tesko radi ,jer ces zeznuti sajlu unutra(zamrsice se) i onda ces ceo podizac morati kupit....
inace ako ne znas bolje nemoj raditi ....odnesi kod majstora on ti uzme max 500din i cao....
- Alex156
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.5v6 (2002)
E kako se skida tapacir, t.j. gde su srafovi? Posto i mene ceka rasturanje interijera...
- pejo
lako se skida.imash 1 shraf u ruchici za otvaranje, izvadi zvuchnik skini na gore rukohvat na zabicu je sve.u nutra imas jos 1 shraf.tapacir skini odole prema gore sa shrafcigerom isto zabice,podizach sam sredio to je pich.... dim a mislio sam bice sranja.
- Tihomirce
- Garaža: Alfa Romeo
156 1.9JTD - Lokacija: Arandjelovac
- pejo
oslabio motoric ,slikacu pa cu staviti slike