Vetj neko vreme se krecem po forumu i citam i cackam, ali dosad nisam postovao. Do skoro sam vozio 145 1.9 td a od skoro sam postao vlasnik AR 147 2.0 selespeed(2001. god.)

Izvinjavam se na poduzem postu i hvala unapred...
Long live

Normalna gradska potrosnja ti je 11-13 lit/100km, s tim da po ovakvom minusu i dugom radu u mestu moze da ode na 15 najnormalnije... Na otvorenom sa normalnom voznjom moze i 6-7 da trosi...Neewbie napisao:I cetvrto i poslednje: Koja je normalna zimska potrosnje goriva za za ovaj model, kao i potrosnja ulja koja se tolerise?
Hehe....Vidim, vidim, svaka cast....Blade napisao:Vidis kako brzo dobijes odgovore da si se predstavio i brze![]()
Bilo bi lepo da nam se predstavis i pokazes koju sliku ljubimice![]()
Ovde viewforum.php?f=6
Da, da...Provalio sam...Sad ga prebacujem sam u N pre paljenja, pa nema ni delay-a...Polako ulazim u pricu...Nego je sad problem kad predjem u auto sa obicnim menjacem...aaaa...Vlada Trion napisao:Vezano za delay paljenja koji pominjes na pocetku...
U trenutku kada otvoris vozaceva vrata verovatno cujes pumpu koja pocne da nabija pritisak da bi kada upalis auto izbacio iz brzine, tj. upalio u neutralu.
Ono sto cekas je da se stvori dovoljan pritisak...
Da cuknem u drvo sve ok...Jedino sto gledam da ne vozim u city modu dok je hladan, ponekad mi deluje da se muci...Mada mozda i fantazirambojann napisao:Jeste malo nezgodno na volanu, ali zato je prava stvara da ga manuelno menjas na rucici menjaca, samo gore dole,,i kolega kako ti sljaka selespeed,, jel si primetio neke lose stvari?