Kolundžićeva Alfa: chitchat

Informacije o Alfa Romeo klubu Srbija, diskusije Alfista o Alfizmu i predstojećim događajima...
Korisnikov avatar
alfaholic
Garaža: Alfa Romeo 146 ti '97. ex
Alfa Romeo 156 1.8 TS '05.
Pridružio se: Sub Nov 15, 2008 8:16 pm

Re: Kolundžićeva Alfa: chitchat

Sub Feb 28, 2009 1:29 pm

OMP napisao:trenutno Andrej na pinku kod Djure i Saleta, pricao o alfi a neki Bojan iz PA se javljao i prozivao ga da nije pravi alfista :rotfl: , jel to mozda neko od "nasih" sa foruma? nek se sam javi :D
Ne gledam cesto TV, pogotovo ne Pink, ali to vece sam neki sistem instalirao i dok sam cekao da se to svrsi kliknem daljinski, kad tamo Andrej... :hello:
Pa nije se dao bas, obrazlozio je fino da je hteo Audi zbog pogona, kao i to da je on sam izabrao Alfu jer isti taj Audi zbog propisa nije dolazio u obzir, a opet lepo me pitao kako to Alfista treba da izgleda, sve onako diplomatski kako to obicno i bude na TV, hehe... :grin:
Korisnikov avatar
OMP
Garaža: GP TJet
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 5:23 pm

Ned Mar 01, 2009 1:25 am

znaci ipak si ga ti zvao :D , pa dobro ali bilo je zanimljivo, inace Andreju jos ovu sezonu vazi ugovor sa deltom a onda je pitanje sta dalje, izgleda ili bataljuje ili ce neki drugi auto u sta sumnjam
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Korisnikov avatar
QV lale
Garaža: Alfe & Lancie
Pridružio se: Sub Nov 15, 2008 7:26 pm

Ned Mar 01, 2009 11:45 am

:lol: Neverujem...Lezim u krevetu i gledam tu emisiju i nesto razmisljam ,kako bi bilo da ga pozove neki alfista sad...Kad zove neki Bojan iz Panceva i pita bas za alfe...Odmah sam pomislio na naseg Bojana...hahaha..Dobro si ga poklopio par puta.. :thumbsup:
Slika
Korisnikov avatar
alfaholic

Ned Mar 01, 2009 12:53 pm

:good:
Pa javila mu se zena u programu i trazila mu je da javno kaze sta je obecao i kaze da je rekao da vise nece da vozi, jos sledecu sezonu i to je to... Mada, teeesko da to moze tako... :wave:
Sta li ce biti sa 156 kad on odustane, prodaje se dalje, je li?!
Korisnikov avatar
starac vujadin
Garaža: Laguna Coupe, Smart
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:27 pm

Ned Mar 01, 2009 2:40 pm

Pa prodace se dalje...nekomdrugom vozacu, u nekoj drugoj zemlji...

Kakav pretenciozan lik...najavio povlacenje 18 meseci pre, kao da je bio 15 puta svetski prvak pa treba da mu pravimo farewell hepeninge gde god se pojavi.
Acqua-Olio-Benzina
Korisnikov avatar
Viper
Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS

Audi Q5 2.0 TDI Quattro

Kawasaki ER-6n

Yamaha Tmax 500
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:29 pm

Ned Mar 01, 2009 6:32 pm

Pa treba da napravimo slavlje :drink :beer: :beerchug: kad se on povuce, jer ce onda Alfa otici u prave ruke, on definitivno nije Alfista.
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Korisnikov avatar
alfaholic

Ned Mar 01, 2009 7:56 pm

Pa nije da je bas najavio, to ga je zena naterala da kaze i javno jer mu verovatno sedi na glavi da prestane da vozi, a ovaj bi zbog nje i svojih neverstava u Zitoradju, a opet i ne bi jer voli da se trka...

Malo je diskutabilna cela ta prica oko njega, pominjao je Renault Clio, onda Porsche i neke rezultate koji nisu nimalo zanemarljivi, pa mi se sve vise cini da je netrpeljivost prema Kulundzicu najvise zbog onog Srpskog seljacizma da kad je neko drugaciji mi ga ne volimo grupno, a sve to visestruko vise ako je uspesan tamo negde gde mi ne mozemo da pridjemo iz ovog ili onog razloga, kao i to da mu je tata bogat i od malena je mali bio na stazama, sve to stvara posebnu sliku...

Sve u svemu, ne znam ko je taj pravi Alfista a da moze biti sampion u ovoj budjavoj zemlji, svi voze neke Vectre, Megane i ostalu komercijalu, realno poerd BMW Alfa je najsportskiji brand kad su turisticki automobili u pitanju, a opet najmanje je ima, ili je uopste i nema na nasim "stazama" u poredjenju sa celom pricom o sportu, blablabla...
Korisnikov avatar
OMP

Ned Mar 01, 2009 10:57 pm

tesko da ce alfa otici u ruke nekom nasem vozacu posle Andreja, mozda ode u CG pre ali kod nas tesko, posebno sto se realno ST klasa kod nas polako gasi, nema vise ko da vozi, realno ostaju Mikica i Timotic ove sezone, naravo i Andrej, ali ostali???? Kastro ima zelju da vozi ali puko sa kesom pls sto se uvalio u projekat da od clia pravi hoby ST tj trpa komplet mehaniku sa lagune ST pa stao na pola joer mu fali elektronika i jos neke bitne i skupe stvari, laguna mu stoji u garazi pa ako skupi neke pare mozda je i potera, Mika je vec mator i nikakav konkurencija, tako da nazalost nema leba toj klasi kod nas jos dugo, u CG mozda i potraje jer su sad poceli malo da jacaju na tom polju pa me ne bi cudilo da neko od njih kupi alfu od Andreja, ali dosta ljudi beze od nje jer je neproverena na nasim prostorima(mada realno ST specifikacija 156ice nikad i nije bila nesto posebno u evropskim i sveskim takmicenjima, bljesnu na trenutak ali posle su u senci godinama, sto ne znam :rolleyes: ), svi se hvataju za honde i vectre kao najproverenije i izdrzljivije automobile a i lakse se nalaze delovi i vrsi reparacija nego za ostale modele
Korisnikov avatar
starac vujadin

Ned Mar 01, 2009 11:44 pm

Malo je diskutabilna cela ta prica oko njega, pominjao je Renault Clio, onda Porsche i neke rezultate koji nisu nimalo zanemarljivi, pa mi se sve vise cini da je netrpeljivost prema Kulundzicu najvise zbog onog Srpskog seljacizma da kad je neko drugaciji mi ga ne volimo grupno, a sve to visestruko vise ako je uspesan tamo negde gde mi ne mozemo da pridjemo iz ovog ili onog razloga, kao i to da mu je tata bogat i od malena je mali bio na stazama, sve to stvara posebnu sliku...
Lose ti se cini.
Acqua-Olio-Benzina
Korisnikov avatar
alfaholic

Ned Mar 01, 2009 11:58 pm

Pa iz istog razloga sam jednom pomenuo da je Vendi mozda nevina, nema veze sa realnoscu, ali je ipak jedan drugaciji pogled na sve od onoga kako svi gledaju, pa bilo to i potpuno netacno... Opet, znao sam da ces se ti javiti da to opovrgnes... :good:
OMP napisao:(mada realno ST specifikacija 156ice nikad i nije bila nesto posebno u evropskim i sveskim takmicenjima, bljesnu na trenutak ali posle su u senci godinama, sto ne znam :rolleyes: ), svi se hvataju za honde i vectre kao najproverenije i izdrzljivije automobile a i lakse se nalaze delovi i vrsi reparacija nego za ostale modele
Dobro pitanje... Mozda zbog delova, mada ne znam kakve to ima veze kad su toliki budget-i u pitanju... Trebalo bi da vozaci nemaju predrasude ka je Alfa u pitanju, a ne znam koliko ima veze ono sto je neko pomenuo da ne zna svako 156 da stimuje, kao i to da je komplikovana za rad, e sad... Auto k'o auto, u prilog tome ide ova Vectra... Mozda su fabricke verzije tih Vectri i Hondi undeveloped u odnosu na 156 i performanse, ali to i nema neke veze kad se sprema auto za stazu, zar ne...
Korisnikov avatar
OMP

Pon Mar 02, 2009 12:25 am

razlog su i delovi pre svega, honda i vectra ima dosta po evropi sto su ostale iz raznih ugasenih sampionata a i kao sto pomenuh dokazanije su na evropskim stazama od alfe u svakom slucaju, drugi razlog je sto skoro sve automobile kod nas i u CG setuje Mikica Vesnic, kao neko ko ima najvise iskustva u tome, pa otud da se mnogi odlucuju bas za proverene marke, mada je Mikica i lagune setovao kad su stigle, konkretno Timoticevu, za koje se pricalo da nikako ne mogu da se usetuju za nase staza pa su ipak namestene solidno samo sto realno Zoki to ne zna da potera kako treba ;) , Kastro je daleko bolji ali njega zeza budzet, alfa nije vozena kod nas pa je tesko i provaliti je, Andrej se odlucio bas zato da nju kupi jer misli da bas ona ima potencijala (ako izuzmemo audi a4 kao dokazani auto za nase staze, doduse ne ove brze jer ga ipak kvatro pogon sputava na pravcu, ali za "coskare" tipa Usce i eventualno NS nema boljeg ;) ) medjutim ni on izgleda na moze da je dovede na pravi set up :rolleyes: ali videcemo ove sezone, postoje neka najave da ce biti top spremna pa ajde i to da vidimo, realno je u KV prosle sezone mogla da parira vektri ali opet kvar u toku trke, ipak je vektra kod Mikice nekoliko godina (kroz 3 evolucije) i tesko ce mu ko parirati jer covek zna taj auto u prste i svaki sraf, e sad kad bi neko i alfu terao par godina pa je provali za to vreme bila bi sigurno i ona vrh ali izgleda da to necemo da docekamo :rolleyes:
ovo su neka moja misljenja i ono sto znam i sto sam cuo pa kad se sve sabere to je izgleda to ;)
Korisnikov avatar
starac vujadin

Pon Mar 02, 2009 9:22 am

Pa iz istog razloga sam jednom pomenuo da je Vendi mozda nevina, nema veze sa realnoscu, ali je ipak jedan drugaciji pogled na sve od onoga kako svi gledaju, pa bilo to i potpuno netacno... Opet, znao sam da ces se ti javiti da to opovrgnes...
Znam o cemu pricam, veruj mi. Kada se budemo videli, pricacemo. ;)
Acqua-Olio-Benzina

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”