Gde si uzimao tu foliju imitacija brušenog aluminijuma, i dali može na oble površine ja sam hteo retrovizore da uradim, ali mi rekoše da baš ta folija nemože na oble površine.OMP napisao:ja na ovoj konzoli imam samo prekidac za maglenke, jel su ti ovo prekidaci za zadnja stakla i blokada podizanja prozora?
ja bih kod mene uradio samo one plastike a vratima gde je rucica i prekidaci za stakla, ovu konzolu sam uradio onom alu folijom, imitacija brusenog aluminijuma
Da to je ta mahagoni lajsnaOMP napisao:ovo je lepo ali nije mi jasno kako si skinuo ovaj deo????
na nasem tipu tabli to ne moze da se skida samo kod wide ona drvena aplikacija, jesi to uzeo???
Ja hoću ovaj fazon kao na alfama 147 TI da stavim takve poklopce a pošto je ovo zemlja svrbija od toga nema ništa.OMP napisao:postoji nesto ali opet za retrovizore ne verujem da bi moglo, moze na manje oble povrsine,treba ti neka plastificirana koja moze da se rasteze i greje jer bez toga nema lepljenja po oblim delovima, jedino da ih uradis obicnom silver folijom ili ovom carbon, mada i farbanje u neku lepu silver ne bi bilo lose ako vec hoces taj fazon
SCHUMACHER napisao:OMP hvala za p.s.-drug si-nema staStvarno dobro izgleda,mozda iskombinujem nesto...
nisam provalio da kod wide to ide preko,mislio sam da je drugacije reseno pa me to zbuniloalfaskorpion napisao:sto kako ? pa isto kao sto stoji na wide , ona se stavlja preko