Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.6TS 120ks+chip Ex Alfa Romeo Sprint QV 1.7 8v Ex Škoda Octavia A5 FL 1.4TSI Ex Fiat Punto Sporting 1.2 16v Ex Alfa Romeo GT 1.9jtd 16v Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 tb 2020 Škoda Kodiaq Peugeot speedfight 3
Rekao bih da je ovo test mule koji treba prikrije neki novi model ili neki vazan sklop (novi motor, pogon nazad...). Nema logike da pri kraju svog veka u kome se i nije nesto prodavala Alfa pravi GTA verziju 166-ice. Slika je ocigledno dosta sveza s obzirom na restilizovani 147 u pozadini, pa sma zbog toga i rekao da je ovo pri kraju prozivodnje 166-ice.
Zatim, Alfa nije imala jos neki jaci motor od 3.2 da ponudi, a GTA bi morala da ima jaci motor. O tome govore i ova 4 izduva koji verovatno prikrivaju ko zna sta pod haubom.
ni meni nije logicno da sad izbace 166 gta, ko zna sta je u pitanju ali izgleda prelepo a i lepo bi bilo da se izbaci ovako neka nabudzena serija alfine limuizine kao maserati kvatroporte, luksuz, snaga, lepota
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
starac vujadin napisao:O tome govore i ova 4 izduva koji verovatno prikrivaju ko zna sta pod haubom.
Iz tvojih usta...
Elem, mene ova 166 podsjeca na RWD vozilo. Podosta je spustena pozadi, a zatim i ovi "sumnjivi" pragovi i duboki zadnji branici... Zadnji tocak je sav oklopljen plastikom koja gotovo dodiruje tlo. Prvo, to mi nikako nije Alfin fazon, i drugo...nadajmo se da su sa tim pokusali da prikriju neki RWD
Everything should be made as simple as possible but not simpler.
'Ebote sad kad nisam pao sa stolice!!!! Ja sam je bas ovako zamisljao samo u nekoj perla crnoj boji i 100% zatamnjenim staklima!! Jooooj looooooodilo!!!!
meni su i kabrio i ova sw verzija jako lose, neko se igrao u P.S-u, kod kabria se to bas vidi a kod sw-a ovo zadnje "leptir" staklo bas nema smisla i ne uklapa se u koncepciju celog auta neko je koristio taj deo od 156ice sw
ja bih to pre ovako resio
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Ja nisam ljubitelj karavana u klasi kojoj pripada 166. Nekako izgledaju suvise glomazno. Nisu mi u Sport Wagon fazonu, a ni u fazonu limuzine. Vise izgledaju kao teretnjaci, za razliku od 156 SW U klasi 156-ice karavan moze izgledati doista smekerski.
Kad se sjetim Mercedesa E-class u karavanskoj izvedbi, zeludac mi se prevrne...
Everything should be made as simple as possible but not simpler.
Lepota, remek delo!!!!
Mozda se nismo razumeli, ovaj naslov se odnosi na GTA
Sto se tice kabrija tu sam neprijatno iznenadjen jer mi 166 i kabrio nepojmljivo!
SW bi i progutao kao sto sam progutao 156 SW mada nema odusevljenja kad god je vidim nekako sam "hladan"
Slucajno sam vozio kabrio neke davne 96 i to belu korvetu. Sem sto izgleda zavodljivo i sto se izduv cuje da ti se sve trese u grudima sve ostalo je katastrofa.
Ko god zeli da uziva u "vetru" neka vozi motorcikl (12 godina sam vozio samo motore) jer u kabriju od promajcine,prljavstine i vrucine ne moze da se zivi-katastrofa. Osecaj kada stavis krov je kao da si navukao tenkovsku kapu na glavu pet brojeva vecu a zvizdanje nemoze da neutralise ni muzika ni v8....uzas
Tako da glasam za zatvorene modele , pa moze i SW ali ne preterano!