"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Ma ludi su 100 gradi .Nasmejao sam se slatko. Najvise me odusevila 75-ica kako ide i kako je izgledala na pocetku, kao ispod cekica da je bila izasla (izgled kad je "prefarbana" bolje da ne komentarisem, ono je za plakati ). Koliko vidim u kompletnom full-u je, kozna sedista, sve... A i Spajder prokuva .
Odavno sam to gledao i moram priznati da je citav challenge odlican !!! I meni je natuznije kada je onako lepu 75 prefarbao u onu idiotsku boju !!! Ali znam da njih trojica obozavaju Alfe pogotvo Jeremy !!!
Postoje 2 vrste telefona : Nokia i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali
Dzeremi je platio 75-cu 450 funti, Mej je za gtv dao 1000 funti, a Hamond isto oko 1k. Šta očekivati od automobila za te pare, pogotovo kroz onakvu exploataciju na stazi. Ova epizoda propagira Alfe, bez obzira na njihovu zajebanciju i čukanja.
Sinoć sam, po ko zna koji put, gledao onu epizodu u kojoj testiraju Breru, tt i rx8 i sva trojica su na kraju izabrali Breru. Pre neki dan sam gledao epizodu u kojoj Mej vozi Breru i za svaki epitet koji izgovori u toku vožnje ubacuje po funtu u kasicu. Na kraju je konstatovao da će dati celu platu ako nastavi da vozi Breru
Tako da....
ludaci su definitivno, gledam ih ja svake noci na ultra tv, upropastise silne automobile dusa me boli a sto je najludje i gomilu prelepih klasika, tipa ferari dino, maserati bora itd. ljudi se zabavljaju kao niko,imaju ogroman budzet za emisiju, voze sve zivo,izmisljaju razne celendze putuju po svetu, ma vrh emisija kao i 5th gear voleo bih da se bavim njihovim poslom
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji