Deki mala ispravka za masu:dekideki napisao:MITO je tezak 1080kg ima 155KS a po kubikazi je u nacionalnoj klasi...
U jbt pa moja 164-vorka ima 1300 kila a MiTo mogu u gepek da spakujemMarkoni147 napisao:Mito 1.6 M-JET - 1280 kg
dekideki napisao:pa dooobro ne radim ja na homologaciji, priznajem...![]()
naseo sam na promo video
Sheta_Junior napisao: Tata izadje iz kola,pogleda pored puta jarak,katakombe, ali vidi da ce da prodje.Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak,digne ga na put,spusti citrica i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Jesi li ga provozao? Ja nisam stekao ovakav utisak... S' obzirom da moja Alfa ima 150 KS Mito mi je delovao dosta brze od nje (sto se vidi i na papiru)...B@ne J napisao:Na zalost,motor ne opravdava svojih 155KS..jednostavno ne vuce tako dobro kao sto bi trebao
Upravo sam na to mislio, kad sam rekao kicast.Markoni147 napisao:Ono sto je meni prvo upalo u oci na autu je rucica menjaca koja je blagi uzas..
Zove se Goran, a ono za "mali" jeste bilo simpaticno.ana156 napisao: Moram da se zahvalim Deltinom direktoru za Alfa i Fiat, mislim da se zove Mladen, svoju nagradu za kuglanje - AR sat- prepustio je meni. E tu sam nam osvetlala obrazZatečena dešavanjem, izađem da uzmem sat, i pita me voditelj - šta mislim o Mi To, ja se ne setim da nahvalim DNA, enterijer, prostor za motor i tako to, nego odgovorim prvim osećajem koji mi je naišao, doduše krajnje iskreno :
"Za mene je malo mali." - naravno uz osmeh da ublažim momenat. Dobro, mislim da su bili ok sa odgovorom saznavši da vozim 156.
A tek kada kada ga budes video uzivo. Svi tako reaguju. Jednostavno slike ne mogu da ga prikazu verno. Reakcije svih koji su ga prvi put videli su da je mnogo lepsi nego sto izgleda na slikama.Vucko_Alfista napisao:Kada su izasle prve slike mita mislio sam da je to nesto najruznije sto su pustili u proizvodnju...ali posle ovih detaljnijih slika imam drugacije misljenje...cak pocinje da mi bude simpatican!
Jos jedna ispravkaMarkoni147 napisao: Deki mala ispravka za masu:
Mito 1.4 - 1155kg
Mito 1.4 T-JET - 1220 kg
Mito 1.6 M-JET - 1280 kg