145 2.0 T.S
Voleo bih da cujem misljenja onih koji je imaju ili koji su je vozili.Moja je u odlicnom stanju ali da li je TO-TO?Mislim,zar ne bi trebala da je malo zustrija?
- alfaskorpion
- Garaža: AUDI A4 B8
- OMP
- Garaža: GP TJet
verovatno ces naici na razna misljenja jer svako ima svoje kriterijume sta je dobro a sta ne pa je malo ovo pitanje nerealno, kad budes provozao neku drugu alfu i jos bolje sa istim i razlicitim motorima tek onda ces moci da sagledas pravo stanje i vidis jeli tvoja ok kako ide ili ne, ja sam recimo od moje ocekivao vise, ali realno probao sam jos dve 155ice sa ovim motorom i to je to, nijanse su u pitanju ali tvoja 145 prema kat. podacima nimalo ne bi trebala biti naivna masina ali ako si pre nje vozio nesto jace onda ti ona mozda deluje slabo 

Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- bokac
- Garaža: 155 v6 & 156 jts ss
Ja mislim da alfi nedostaje obrtni moment.Moras da je vozis bas brutalno da bi isla,izvlacis brzine i tako to.A neka lagana voznja pa onda gas mislim da ne ide.
Ranije sam vozio auto 2.8 i on je imao snage i obrtnog momenta koliko hoces i nema veze u kojoj si brzini i koliko brzo ides on silovito ubrzava.
Sad sa alfom startujem je prvom brzo i ona tad ide.
Cak sam vozio i 2.5 v6 i nije bas ubedljiv
Zbog toga i hocu neki 24v ili turbo.
Ranije sam vozio auto 2.8 i on je imao snage i obrtnog momenta koliko hoces i nema veze u kojoj si brzini i koliko brzo ides on silovito ubrzava.
Sad sa alfom startujem je prvom brzo i ona tad ide.
Cak sam vozio i 2.5 v6 i nije bas ubedljiv
Zbog toga i hocu neki 24v ili turbo.