Kažu da dobro izgleda straga

LINK
Jos uvijek ne mogu da vjerujem na sta su spali.Pa koji ih je "djavo je.o" da ubacuju ovaj prije svega ruzni GM-ov V6?Da npr vozim 159 Q4 meni prvom bi bilo neprijatno da pred nekim otvorim haubu,svi ocekuju azdaju,a ono ispod nega rugoba.Nemoj neko da se nadje uvrijedjen,ali nekako sam dosao do zakljucka da ovi JTS motori ku.cu ne valjaju...Ne bi me zacudilo da je ovaj novi 1.8 turbo koji planiraju ustvari derivat onog 1.7 T.Spark s obzirom da oba imaju po 1.750ccm,sto definitivno ne bi bilo lose...Izvinjavam se zbog off-a.Mique napisao:Najvece razocaranje za mene je predstavljalo 3.2 V6 motor koji je GM umesto one cudesne V6 jedinice iz GTA.
Definitivno... MiTo je samo pocetak nesklada i ruznoce, ako se obistini da ce 169 i naslednik 159 imati ona ruzna jajasta svetla, otici ce sve dodjavola... Kao odvratni prednji deo Peugeot 407, skoro pa do vrata, klasican primer nedostatka zdrave ideje i krize autorstva, pa se bivse ideje samo predimeznionisu i masa to proguta, ocaj...speedfreak968 napisao:Sa druge strane i mene brine to preterano oslanjanje na mega uspeshni dizajn 8C Competizione, ochigledno usled totalnog nedostatka novih ideja, jer mi se chini da je u Centro Stile ostalo prilichno malo pravih kreativnih ljudi... Dizajn 8C jeste besprekoran, po meni jedan od tri najlepsih automobila u poslednjih 20-ak godina, ali jednostavno nije toliko univerzalan kao DeSilvine i Giuggiaro-ve kreacije... OK, Mito je ispao zaista dosta dobro, ali me plashe neki "zvanichi" crtezi dolazecih modela na bazi 8C