koja rashladna tecnost?
- audiotek
u 147 imam neku belu rashladnu tecnost kojoj je tacka zxamrzavanja -35. sad treba da menjam termostat pa ne znam o kojoj se tecnosti radi. da li neko zna kako se zove i gde moze da se nabavi, hvala.
- OMP
- Garaža: GP TJet
najbolje zameni rashladnu tecnost komplet da ne bi mesao ili jurio koja je to bela a moze biti bilo koja
alfa preporucuje Paraflu, sipaj crveni, oko 480din/l i uzivaj
....

alfa preporucuje Paraflu, sipaj crveni, oko 480din/l i uzivaj

Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- alfaskorpion
- Garaža: AUDI A4 B8
- OMP
- Garaža: GP TJet
G12 je fuluorescentna tj ona roze-crvena a ne bela
, ja sam sipao G12

Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- maestro
- Garaža: Alfa Romeo 146 1.6 boxer 1996 LPG
- Nigy
- Garaža: .
Belu jos nisam video.
A rashladna tecnost, kao i sve ostale, treba da se menja, pa ako nemas pojma sta je, nije nemoguce da joj je vreme za zamenu.
Uzmes neku koncentrovanu G12 rashladnu tecnost, dodas isto toliko destilovane vode i miran si dve godine, a i znas sta ti je u sistemu.
Ja koristim Sunoco G12 kojoj je na 50% vode tacka smrazavanja na -38 i fluorescentno zelene je boje.
PS. Sad tek vidim da je tema stara 3 nedelje...
A rashladna tecnost, kao i sve ostale, treba da se menja, pa ako nemas pojma sta je, nije nemoguce da joj je vreme za zamenu.
Uzmes neku koncentrovanu G12 rashladnu tecnost, dodas isto toliko destilovane vode i miran si dve godine, a i znas sta ti je u sistemu.

Ja koristim Sunoco G12 kojoj je na 50% vode tacka smrazavanja na -38 i fluorescentno zelene je boje.
PS. Sad tek vidim da je tema stara 3 nedelje...

- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
ja sipam Bell,antifriz 100% 200 din litar i nista mu ne fali,sipam ga vec godinu dana,trenutno je -30,palim na plin i ne smrzava mi isparivac,ni kad je bilo -12,
ko na nas krene iz mesta je naje&o