Sve o svemu
- OMP
- Garaža: GP TJet
znaci Vuk vozi ovog belog, vidjao sam ovaj ferari par puta po BG-u a dok je bio crven bas cesto jer sam skoro svaki dan prolazio juznim bulevarom pored Klasa(on je valjda vlasnik pekare Klas) i tu je stalno bio parkiran, kako sam cuo 2005 ga je kupio preko Dekija Stankovica i on mu ga je doterao
jedan moj prijatelj planira jednu 430icu ali pravu Scuderiu sledece godine
no videcemo hoce li se konacno odluciti, trenutno vozi onog cuvenog 9ff-a od 700 i kusur konja pa mu je malo tesko da nadje nesto brze
ali ferari je ipak ferari

Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- QV lale
- Garaža: Alfe & Lancie
- gane
- Garaža: Alfa Romeo 156 1.8 TS
&
Alfa Romeo 33 1.4 IE - Lokacija: Zemun
- QV lale
Mislim sta reci...golf 4 radjen po nitvor spid igrici ,pa vi vidite hocete i dalje voziti alfe

http://www.mojauto.rs/polovni-auto/281737
- Vuk 166
- Garaža: A6 C7 3.0 TDI '13
166 FL 2.0 TS '05
166 V6 TB '00
Ex 166 3.0 Sportronic '98 - Lokacija: NI
- zeka
- Garaža: Alfa Romeo 146 1.6 boxer 1996
Kawasaki Zephyr 550 zr
Honda cbr 125 r
yugo - Lokacija: beograd
Ljudi krecem na svoje prvo putovanje(kao vodic)za 5 min.Jadni ti ljudi koje ja vodim. popicu nesto za vas tamo...nadam se da cu se vratiti ziv... Uzivajte i lepo se provedite za novu godinu...
pozdrav...
pozdrav...
- Tihomirce
- Garaža: Alfa Romeo
156 1.9JTD - Lokacija: Arandjelovac
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Gledam sajt Alfe http://www.alfaromeo.com i ne mogu da verujem kako je uradjen user un-friendly. Sa dial up ne moze da se lista uopste, tek sa boljom konekcijom moze da se pregleda. A onda dolazimo do toga da je sajt neverovanto nepregledan...preterano se vodilo racuna o dizajnu, a bitne stvari su stavljene u neke skrivene podmenije. Istorija, trke, tehnika ocajno odradjeni...Bas los sajt...
Tako nece prodavati vise kola sigurno...
Acqua-Olio-Benzina
- alessandro
- Garaža: 1998 Lancia Delta HPE 1.6 16V
I ja sam isto primjetio... Meni sa 256/64 konekcijom treba 2-3 minuta da ucitam stranicu. Jeste da je shmekerski uradjen onaj pocetni show-room, ali dzaba kad te izdaju zivci cekajuci da ucita. I, naravno, jako malo tehnickih detalja o modelima. Ali kapiram da to i nije bas bitno velikoj vecini potencijalnih kupaca novih Alfi. Izgled je taj koji plijeni i presudan je pri kupovini. Zatim je vlasnik koji se u slabo sta razumije uglavnom upropasti, i tek tada ista dodje u prave ruke 
Everything should be made as simple as possible but not simpler.
- QV lale
E jesi kralj
uf,uf,uf Arna
Kako dobro izgleda...Kakva 75,155 i ostali fenseraj! Ovo je PRAVA alfa! Vrhunski dizajn i oodlicne performanse! Gde si bas na nju naleteo?? Kad je to bilo? 
- Trenta Tre
Juce sam uslikao u blizini Sarajevske ulice,auto je totalni krs ali me je jedna stvar iznenedila,a to je da na autu nema nekih preteranih tragova korozije...
- QV lale
Daaaj ostavi mu ceduljicu sa pitanjem da li bi je prodao!!Ili flajer kluba,ako je jos na istom mestu!
Ja bi je kupio za neke sljive 100% i danima joj se smejao! 
- speedfreak968
- Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti - Lokacija: Bgd
izgleda bolje nego kada je bila nova... manje se vidi koliki je to promashaj u SVAKOM pogledu

If everything seems under control, you're just not going fast enough.
Re: Sve o svemu

- QV lale
- speedfreak968
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
kod mene sve ide gotovo trenutno... mozda nije dobro setovano?? (broadband
)

Ne razumem u chemu je problemstarac vujadin napisao:Gledam sajt Alfe http://www.alfaromeo.com i ne mogu da verujem kako je uradjen user un-friendly. Sa dial up ne moze da se lista uopste, tek sa boljom konekcijom moze da se pregleda. A onda dolazimo do toga da je sajt neverovanto nepregledan...preterano se vodilo racuna o dizajnu, a bitne stvari su stavljene u neke skrivene podmenije. Istorija, trke, tehnika ocajno odradjeni...Bas los sajt...

- starac vujadin
Sve ide kad imas brzu konekciju, ali to nemaju svi. Kako misle da se probiju u zemljama nizeg tehnoloskog nivoa?
Sajt je mastrurbacija dizajna bez mnogo funkcije i sa malo podataka. Ucitavanja sa svakom novom stranom su dosadna.
Sajt je mastrurbacija dizajna bez mnogo funkcije i sa malo podataka. Ucitavanja sa svakom novom stranom su dosadna.
Acqua-Olio-Benzina
- Stex
- Garaža: 145 1.8TS
Ovo je lik iz Paracina. Auto je ruzan do bola. Ima i jedan Audi sa nekim delfinima, ono folija, plavo, more, ribice, ne kitu u usta.... STRASNO!!!!QV lale napisao:Mislim sta reci...golf 4 radjen po nitvor spid igrici ,pa vi vidite hocete i dalje voziti alfe![]()
Free Your Mind...And Your Ass Will Follow
- speedfreak968
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
e sad im je stvarno doskochio 

- OMP
- Garaža: GP TJet
ne verujem, koja glupost 
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- Damjan156
- Garaža: AR 156 2.0TS 155ks +chip tuning, +K&N filter
Chevrolet Captiva LT 2.0D AWD 150ks - Lokacija: Beograd
Gledam sada na ovom Alfinom sajtu intervju sa dva dizajnera iz Alfe...
Pitanje "Šta je Alfa Romeo u automobilizmu" isto što i... (pa sad odgovaraju jedan pa drugi dizajner)
1.Tag Heuer u satovima 2.Armani u modi
Jel se slažete?Kako vi vidite to?
P.S. Ima puno toga zanimljivog na sajtu,al nema slika koliko bi trebalo(npr. za GT samo 2 za skinuti velike slike
),kao show room za modele pomisliš jeste,a nije 3D,nigde podaci o performansama...a ovo što kaže staracvujadin za sajt "kako misle da se probiju u zemlje nižeg tehnološkog razvoja?"
Baš im je to u interesu,bole ih...pa nije Alfa Dacia pa da brinu za takve stvari...
Pitanje "Šta je Alfa Romeo u automobilizmu" isto što i... (pa sad odgovaraju jedan pa drugi dizajner)
1.Tag Heuer u satovima 2.Armani u modi
Jel se slažete?Kako vi vidite to?
P.S. Ima puno toga zanimljivog na sajtu,al nema slika koliko bi trebalo(npr. za GT samo 2 za skinuti velike slike
Baš im je to u interesu,bole ih...pa nije Alfa Dacia pa da brinu za takve stvari...
- starac vujadin
Alfa bi trebala da se mnogo vise brine nego Dacia. Alfini prodajni rezultati su katastrofalni u ovoj godini. 159 se jako lose prodaje, stariji GT se prodaje vise nego novija Brera, Mito je slabo poceo, matora 147 se prodaje pristojno, ali ona odlazi. Lancia o kojoj niko ne vodi racuna u koncernu se prodaje vise. Svi u Fiatu imaju pad prodaje, ali zato imaju rast udela na trzistu, jedino Alfa ima i pad i smanjenje udela na trzistu.
Ako moze Ferrari da se prodaje po vukojebinama, onda mora i Alfa.
Ako moze Ferrari da se prodaje po vukojebinama, onda mora i Alfa.
Acqua-Olio-Benzina
- Jurke
- Drug Član

- Garaža: ex 156 1.8 (2.0) TS
ex 156 1.8 TS
ex 147 1.9 JTDm
ex 156 1.8 TS Polizei
ex 159 Rosso 1.9 JTS
ex 166 Grigio 2.4 MJet
156 1.9 MJet 16V SW - Lokacija: Srbija
Posto je ovo slobodna tema da napisem ovo moze da pomogne nekom od vas:
Jutros vozim sestru na ispit i vidim da su mi maznuli plejer iz juga, ali BEZ PLOCICE koja je kod mene ostala!!!
Tako cisto da vas opomenem da su izgleda i to poceli da maznjavaju.
Odlucio sam da ne stavljam ponovo plejer.
Arrrrrgh

Jutros vozim sestru na ispit i vidim da su mi maznuli plejer iz juga, ali BEZ PLOCICE koja je kod mene ostala!!!
Tako cisto da vas opomenem da su izgleda i to poceli da maznjavaju.
Odlucio sam da ne stavljam ponovo plejer.
Arrrrrgh
Алфа Ромеотик
"Ал' тирјанству стати ногом за врат, довести га к познанију права, то је људска дужност најсветија!" Његош
"Ал' тирјанству стати ногом за врат, довести га к познанију права, то је људска дужност најсветија!" Његош