Zasto si se odlucio za v6 24v,a ne za recimo za v6 turbo?Koja je razlika izmedju ta dva motora u zvuku i snazi.U praksi.

to vazi i za moj motor, do 4 soma i nije nesto i razvlaci se ali od 4 se otkine do 6,2, a sto je tako bem li gaQV lale napisao: To ne vazi kod svakog motora..npr. kod boxera 33 koji nema turbo punjac je do 4.000rmp motor kao ga gusi nesto i onda odjednom poludi i tako lood vuce do oko 6200rmp..
Sve ima svoje prednosti i mane.boka napisao:Moze jedno pitanje?Nije bezobrazno.![]()
Zasto si se odlucio za v6 24v,a ne za recimo za v6 turbo?Koja je razlika izmedju ta dva motora u zvuku i snazi.U praksi.
Ja to nekad samo, uglavnom vozim cool na plin do 4000rpm, ali da vrti vrti, kratak hod jbg...QV lale napisao: Moracemo srdjana_p da opomenemo,posto on od kada se vratio od Gumetine siba onu njegovu 146 u 8,000rmp samo zvoni..svojim ocima video!
Jeste Lale, ali danas... Na tim snimcima gde bljuje vatru i spaljuje gume kod Intera je bila 12vQV lale napisao:Ima na ovoj mojoj kompilaciji u par navrata 3.0 24v i 12v pa uporedite..
crvena 75 i crna 164(2min 19sec) su 3.0 12v a 75 sto bljuje vatru i pravi krofne je 24v