Zamenuo sam ceo set kvacila pre nekih 10tak dana, stavio sam valeo origigi i sve je radilo do jaja glatko do sinoc.
Sada mi se desava to da pri obrtajima ispod 3000 jako tesko stiskam papucicu, ko da zapinje negde.
Kada stanem i ugasim auto i njakam papucicu cuje se ko da nesto tamo skripi.
Kada picim preko 3000 rpm sve je normalano i glatko :S
Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.6TS 120ks+chip Ex Alfa Romeo Sprint QV 1.7 8v Ex Škoda Octavia A5 FL 1.4TSI Ex Fiat Punto Sporting 1.2 16v Ex Alfa Romeo GT 1.9jtd 16v Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 tb 2020 Škoda Kodiaq Peugeot speedfight 3
Ja sam imao isti problem kad sam zamenio set kvacila, kad je hladan auto nista se ne desava i ne cuje, sve ide super, ali kad se zagreje oseti se pod nogom kako tesko ide dole i tesko odvaja i kao da zapinje, a kad ugasim auto skipi sto je rekao moj maistor kao da vozis ladu
Odvezo sam auto na reklamaciju rastavio je opet kvacilo i kaze da je nesto sa cim ga je mazao ni sam ne zna kako zapeklo i postalo kao plastika i kad je to ocistio i opet podmazao i sastavio vise nije bilo nikakvih problema pa po mojoj slobodnoj proceni najverovatnije je i kod tebe isti problem...