edit: `Ajde da napravimo spisak ko sve vozi 145/6!
Greska u kuckanju,editovao sam.Vucko_Alfista napisao:Cek, a zar ne ide to ovako:Koliko ja znam TI se pojavljuje `96 a trebalo bi i QV
U drugoj polovini '96. su se paralelno prodavali 1.7 16v i 2.0 16v,do isteka zaliha modela sa 1.7 motorom.Vucko_Alfista napisao: a nisam siguran da su povuceni 1.7...
Zadnji Boxeri su proizvedeni decembra '96. a serije sa TS motorima su krenule od januara'97..Tabla je izmenjena sa uvodjenjem 1.4-1.8TS-ova.Prve serije QV/ti modela (iz '96.) su imale Boxer tablu i 2.0TS16v.Vucko_Alfista napisao: U obicne modele je ubacen Twin Spark valjda krajem 1997 i kada se desila promena kontrolne table,dezena itd...uglavnom promena kontrolne table je dosla zajedno sa Twin Spark motorima osim na TI valjda i QV do 1997 posto su oni dobili 1996
Modeli na kojima je uradjen poslednji restajling (nova maska,okrugle maglenke napred,hrom prsteni oko cajgera i vent. otvora) i uvedena plasticna usisna grana,usli su u produkciju od februara '99. i proizvodili se do kraja decembra 2000.godine.Vucko_Alfista napisao:...krajem 1998 pocetkom 1999 Twin Spark sa metalnom usisnom granom se smenjujem novom verzijom Twin Spark-a sa plasticnom usisnom granom a tako tu negde oko polovine 1999 se menja spoljasnji izgled i to zadnja promena u proizvodnji Alfe 145/6,a prozivodnja se zavrsava 2000-ite god.