prebacivanje baze sa cannona je uspešno odrađeno Svi postovi iz nekadašnjeg ARCS podforuma su tu i ispravno su raspoređeni po temama. Ima nekih nedostataka, u smislu vremena pisanja postova, imena autora i sl., objasniću vam već vremenom. E sad, izvolte sa muzičkim željama, tj sa spiskom tema sa starog foruma koje biste prvo voleli da vidite ovde
Od pre 20 min je definitivno sve sređeno što može da se sredi automatski. Ostalo će se usput doterivati ručno. Sad ću ja malo da odmaram, a kilson i el prezidente će da raspoređuju teme po podforumima. Prebacio sam neke teme u virus, neke u Area Servizio i tako. Hvala još jednom svima na strpljenju, ovo nije bilo ni malo lako.
Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.6TS 120ks+chip Ex Alfa Romeo Sprint QV 1.7 8v Ex Škoda Octavia A5 FL 1.4TSI Ex Fiat Punto Sporting 1.2 16v Ex Alfa Romeo GT 1.9jtd 16v Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 tb 2020 Škoda Kodiaq Peugeot speedfight 3
vnov i blacky moraju još malo da sačekaju, pošto nisu bili prijavljeni ovde kad sam uparivao korisnike, pa dok rekonstruišem sad opet od početka koji su njihovi postovi.
Za vasketa isto važi. Ko je imao drugačiji username na Cannonu mora to da mi naglasi da bih znao kako da uparim. Grazie
Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.6TS 120ks+chip Ex Alfa Romeo Sprint QV 1.7 8v Ex Škoda Octavia A5 FL 1.4TSI Ex Fiat Punto Sporting 1.2 16v Ex Alfa Romeo GT 1.9jtd 16v Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 tb 2020 Škoda Kodiaq Peugeot speedfight 3
Gle isplivashe neki moji stari postovi... uredno sa istim nickom.. E sad moju temu iz starog virusa ne treba prebacivati da se ne bi duplirala sa postavljenom ovde...
Jedno pitanjce - shta se deshava sa zbrajanjem postova? Mislim, da ne bukne odjednom neka cifruljaga...
Svaka chast na trudu
If everything seems under control, you're just not going fast enough.