Vratio sam se sa radnog puta iz Italije, tako da sam bio u prilici da slikam nekoliko lepih Alfi...a ova ce crvena, nadamo se, pripadati jednom momku iz kluba...na tome radimo ovih dana
A ova bela Mito mi je nekako jednolicna... I lepse bi bilo da su oko farova napred i pozadi oni niklovani prstenovi, crni joj bas ne stoje... Ali zato bi na crnoj izgledali mnoooogo dobro...
A 156 je k'o pracka, a i mnogo je presla... Jedino drvo...
Sedeo sam desetak minuta u novoj Breri, nikada namazanoj kozi, videh potomka mog GTV-a, i sve mislim, ostarices malo, odrpaces se, a onda te cekam rasirenih ruku..
Mito je definitivno prelep u crnoj i crvenoj boji, i nema ih jos uvek puno na putu. Ova bela, na slici, ima primesa sive boje (ne vidi se bas sjajno na slikama), tako da je to ustvari sivo-bela i ne ostavlja neki utisak.
Crvenu je veceras uzeo drug i clan kluba, platio je unapred deo, tako da je cena bila priblizna onoj koju si naveo
uh sunce ti al je ruzna Mito , odvratno izgleda, prosto ne mogu da verujem da je ovo Alfa , totalno sam razocaranna nekim slikama od ranije mi je i delovala tu i tamo simpaticno ali u ovoj boji strasno, cekam jos uzivo da je vidim pa mozda malo i promenim misljenje ali sumnjam
breru sam zagledao i cuo vise puta uzivo obzirom da je vozi decko moje komsinice isto crne boje i fenomenalno izgleda, mislim brera , ali ni komsinica nimalo ne zaostaje
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji