Vec nekoliko dana prolazim pored ove 156-ice i dugo stoji tako sa izduvanim prednjim gumama sva usrana od ptica i ako nema tona lisca na njoj,stvarno zalostan prizor...bar meni. :bluecry: Ovih dana cu pokusati da nadjem vlasnika,mozda je u kvaru a nema para da je popravi....pa bi je mozda prodao za manje pare....
Ako se nevaram stoji na cairu, pri kraju one ulice kod biroa za zaposljavanje. Neumem lepse da oblasnim, a tu je odavnooooo...
Doduse skoro je registrovana
Da ne otvaram novu temu potreban mi je broj telefona od decka koji vozi sivu alfu gtv '80 godina i bordo djulijetu. Mislim da sam video negde na forumu da je neko uslikao cenu tj papir na kome su pisali podaci, cena i tel. sive gtv i mislim da je trazio nesto oko 6000-8000 eura
Unapred zahvalan.
Pomagajte ljudi, stvarno mi je hitan broj tel za ujtro. Sve zivo sam pretrazio ali nema teorije da ga nadjem
Ja se izvinjavam sto kvarim temu ali nisam znao gde da je postavim, jos jedan put hvala!
Inace to prodaje Goran Zlatkovic Patak, serviser za Alfe. Unutra je motor 2.0 TwinSpark iz 75ice.
Auto je dobar ali ne vredi te pare koje Patak trazi a nesto ne verujem da bi spustao cenu, bar ne mnogo.
Ako ti nesto znaci, auto je nedavno udaren ali nista strasno, samo krilo, prednje desno, i to je sredio...