Od pre neki dan povremeno mi se desava da kada usporimo (recimo vozim iza nekoga) pa dodam gas, ne desava se nista jedno par sekundi pa onda dobije snagu, u tom trenutku kada trokira ne deseva se nista, niti se povecava broj obrtaja niti auto usporava, ide onako kako je isao dotada, ni brze ni sporijel. Kada to pregrmi ide normalno, normalno prima gas, ubrzava... Danas sam mu sipao wynn, s aditiv za ciscenje dizni, pa cu videti da li ce biti bolje(ako je to u pitanju).
Ima neko neku ideju?
Problemi sa gasom na 156 19.jtd
-
Go
- Drug Član
Jeste, piše Bosh na kucistu.
Mada jutros kada sam isao na posao u dva momenta mi se isto desava, da li sam trebao da resetujem kompjuter, ja sam menjao sam pa nisam kacio na dijagnostiku. Moze li se skidanjem kleme resetovati (mada meni ni pre ni sada nije javljao gresku)?
Mada jutros kada sam isao na posao u dva momenta mi se isto desava, da li sam trebao da resetujem kompjuter, ja sam menjao sam pa nisam kacio na dijagnostiku. Moze li se skidanjem kleme resetovati (mada meni ni pre ni sada nije javljao gresku)?
-
Go
- Drug Član
Sada sam se vratio sa dijagnostike, svi parametri u redu, protokomer radi, egr sljaka ko lud, pritisci dobri, dizne dobre, a mene jos uvek zeza u voznji.
Moze li da bude lose gorivo uzrok(sipano na OMV na Banjici, tu sipam odavno, nikada nije bilo frke, da nije bilo manjka u kasi pa malo dolili vodice?)
Moze li da bude lose gorivo uzrok(sipano na OMV na Banjici, tu sipam odavno, nikada nije bilo frke, da nije bilo manjka u kasi pa malo dolili vodice?)

-
Go
- Drug Član
Juce sam isao na taru, sipao novo gorivo i isti problemi, posle Valjeva sam stao otkacio protokomer i auto se preporodio, nece bas u velike obrtaje ali u malim je odlican, tako da nov protokomer nevalja ni za onu stvar.
Vredi li sta da reklamiram u Kit komercu, racun sam sacuvao, ali sta uzeti dtrugo, ima li ko polovan na prodaju?
Vredi li sta da reklamiram u Kit komercu, racun sam sacuvao, ali sta uzeti dtrugo, ima li ko polovan na prodaju?
-
Go
- Drug Član
danas sam zamenio protokomer u kit komercu, uzeo sam termostat i antifriz.
Prvo sam morao do Abartha da uzmem potvrdu da je neispravan, majstor je saslusao(jer sam ja skinuo protokomer i vratio moj stari) kako se manifestuju problemi i rekao da je protokomer, napisao da nije u funkciji i stavio pecat, nije nista naplatio.
Sada je problem sto ne mogu da nadjem polovan, zna li ko neki telefon za polovne delove.
I kakav je servis Abarth, vredi li tamo opdrzavati Alfu (cene, kvalitet)?
Prvo sam morao do Abartha da uzmem potvrdu da je neispravan, majstor je saslusao(jer sam ja skinuo protokomer i vratio moj stari) kako se manifestuju problemi i rekao da je protokomer, napisao da nije u funkciji i stavio pecat, nije nista naplatio.
Sada je problem sto ne mogu da nadjem polovan, zna li ko neki telefon za polovne delove.
I kakav je servis Abarth, vredi li tamo opdrzavati Alfu (cene, kvalitet)?
-
Go
- Drug Član
odoh ja u elekon po protokomer, stavise stari na radni sto, radi kao nov. Ko je ovde lud? Prikaci decko na komp, gleda ovo, gleda ono, kada slucajno pise da je kvacilo pritisnuto a nije, i posle silne muke provalismo da zeza senzor kvacila, toliko sam se mucio zbog toga. SADA SAMO DA NABAVIM DRUGI I VIDECU KAKVA JE SITUACIJA.