cene guma za 156-cu
- Flavio
- Uprava ARCS
- Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70 - Lokacija: Srbistan
Ne kazem nista lose,samo ti skrecem paznju,ipak se ne kupuju svaki dan nove 17. gume
.
Tako se moj kum shebao nedavno..Drugar. mu dao povoljno 4 nove TG635 za Mecku W210 i on sav happy itd. (zbog cene)
,kad ja tamo (kod auta) a na gumama datum .1404.
.Rekoh mu .lepo ti ucinio drugar,nema sta.
.
Zna se,da se do 5 godina,pravilno lagerovane gume,redovno prodaju kao nove ali ja bih licno voleo da ipak ne budu starije od godinu dana
.
Re: gume
Proveri datum proizvodnje tih guma pre pogodbejts2.0 napisao: ali sam dobio ponudu od drugara koji drzi radnju sa auto delovima

Ne kazem nista lose,samo ti skrecem paznju,ipak se ne kupuju svaki dan nove 17. gume

Tako se moj kum shebao nedavno..Drugar. mu dao povoljno 4 nove TG635 za Mecku W210 i on sav happy itd. (zbog cene)

Zna se,da se do 5 godina,pravilno lagerovane gume,redovno prodaju kao nove ali ja bih licno voleo da ipak ne budu starije od godinu dana

- ilija156
- Garaža: alfa GT
-
Go
- Drug Član
Pricam o gumama 295 55 16 ,ove continentlke su iz 2008 god. video svojim ocima.Sta mislite o gumama M+S u toj dimenziji?
- OMP
- Garaža: GP TJet
barum bravuris je odlicna guma a cene su povoljne, bas sam recimo gledao cenu za 195/50-15 nisam mogao da verujem da je samo 3900din
, moj drugar ih prodaje tj on je vulkanizer pa ih narucuje preko nekog i bas smo gledali cene, neke 14ice su skuplje on ovih
tako da se ja ne bih razmisljao za barm puno,povoljna cena a jaaako sollidan kvalitet

tako da se ja ne bih razmisljao za barm puno,povoljna cena a jaaako sollidan kvalitet
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
-
Go
- Drug Član
Naravno da sam pograsio 205 55 16 (umesto 0 pritisnuo sam devetku)jts2.0 napisao:Pricam o gumama 295 55 16 ,ove continentlke su iz 2008 god. video svojim ocima.Sta mislite o gumama M+S u toj dimenziji?
- Damjan156
- Garaža: AR 156 2.0TS 155ks +chip tuning, +K&N filter
Chevrolet Captiva LT 2.0D AWD 150ks - Lokacija: Beograd
-
Go
- Drug Član
damjane da znas da planiram vec jednom da predstavim i auto i sebe,stalno kazem sutra cu,sutra cu i eto koliko je vremena proslo,a ja nista.i kad sam stavio oglas,postavio sam samo 2 slike,malo me zeza internet pa dugo cekam da ih ucita,zvao sam ove iz KBC-a,sramota,cekam vec 20 dana da dodju,svaki dan me kuliraju,a kad ne platim na vreme vrlo dobro znaju da me iskljuce.ali evo obecavam ovih dana predstavljanje sa puno slika.