FORMULA 1

Offtopic, kafenisanje, itd...
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Sep 07, 2008 9:37 pm

Ccc 15 tema po forumu o formuli 1 :lool: ,evo i ovde da kazem:

Sad sam cuo na vestima da je hamilton kaznjen bez obzira sto stvarno vise volim kimija,mislim da nije zasluzio da bude kaznjen,morao je da presece stazu jer ga je ovaj gotovo izgurao,posle ga je propustio pa opet pretekao,e sad nacin na koji je to uradio nije bas ok ali mogli su da mu progledaju kroz prste...

Zverko
kazem debil jer vozac takvog ranga ne sme sebi da dozvoli da izgubi trku dva kruga pred kraj. ne sme da dozvoli da ga hamilton onako uzme na foru jer ako nista drugo ima vise staza u F1 od ovog.

Pa nije bas sve tako crno i belo,vozac koji je prvi vise rizikuje jer prvi dolazi na deo koji je eventualno mokar ili klizav,ovaj pozadi moze to da vidi i eventualno izbegne,tako da je kimi stvarno morao da uspori i bude max oprezan,drugo,temperetura guma se odjednom drasticno promenila sto je rezultiralo time da je grip skoro potpuno nestao,pa je tako i kimi a i hamilton isklizao,mislim dovoljno je videti kako ih je haidfild sve pretekao samo sto je imao drugi set guma...
Korisnikov avatar
neshaoct
Pridružio se: Sub Nov 29, 2008 2:08 am

Ned Sep 07, 2008 10:20 pm

[quote="mobtel"]kada bi ja i ti komentarisali F1 na nekoj tv, mislim da bi to bio najgledaniji sportski dogadjaj! ;)
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sub Sep 13, 2008 8:36 pm

FIA race director Charlie Whiting clarified to drivers and team officials at Monza what is expected in terms of fair overtaking.

A furore was triggered after the Belgian Grand Prix one week ago, when Lewis Hamilton's victory was retrospectively taken away because he had passed Kimi Raikkonen shortly after cutting a chicane.

In the regular pre-race drivers' briefing at Monza, scene of Sunday's Italian Grand Prix, Whiting told the gathering that, if a driver negotiates a corner illegally and gains a place, he should wait at least one more corner after giving back the position before launching another overtaking move.

Red Bull driver Mark Webber said after the briefing: .Generally, it is pretty clear (now) for people to probably not attack immediately again, which wasn't mega, mega clear in the past..

It is understood that Whiting made clear his information was simply a clarification, rather than a new interpretation of the existing rule, or a new rule altogether.

sad mo
Korisnikov avatar
neshaoct

Sub Sep 13, 2008 8:51 pm

mobtel napisao:...if a driver negotiates a corner illegally and gains a place, he should wait at least one more corner after giving back the position before launching another overtaking move...
A, ti bi trebalo bolje da
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sub Sep 13, 2008 11:25 pm

da zavr
Korisnikov avatar
neshaoct

Ned Sep 14, 2008 1:00 am

...prevedi na na
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Sep 14, 2008 3:12 pm

neka tvoja bude poslednja na tu temu... :cool

sta, niko nije gledao trku? :lool:
jadni sumaher, nije mogao da gleda u one monitore :lool:
valjda se sada dokazao da je extra vozac :twisted: iako sam samo na njegov duel pao za 7500din.
Korisnikov avatar
HEHAD
Pridružio se: Ned Nov 23, 2008 7:10 pm

Čet Sep 18, 2008 9:35 pm

Ja sam gledao trku...u
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Sep 26, 2008 4:58 pm

Sledeca je nocna trka i to ne smem da propustim :cool Jel' zna neko u koliko sati je prenos kod nas?
gi
gile
Drug Član
Drug Član

Pet Sep 26, 2008 5:06 pm

U 14h, skoro kao i uvek.
Korisnikov avatar
neshaoct

Pet Sep 26, 2008 5:07 pm

...kao i uvek, od 14.00...
Namerno i jeste noćna po lokalnom vremenu da bi u Evropi bila u uobi
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Sep 29, 2008 8:05 am

opet niko nije gledao trku, ba
Korisnikov avatar
Viper
Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS

Audi Q5 2.0 TDI Quattro

Kawasaki ER-6n

Yamaha Tmax 500
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:29 pm

Pon Sep 29, 2008 9:09 am

Pogotovo za navijace ferrarija. :lool: hahaha hahahaha
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Sep 29, 2008 9:47 am

Jel znate onaj vic kad je massa vukao za sobom crevo sa limenkama sa natpisom JUST STUPID... hahaha hahaha
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Sep 29, 2008 9:59 am

e jeste trka bila zanimljiva sve do pred zadnjih 10 rundi ,onda opet onaj moj idiot Rajko polupa auto,tako da ovi u kladionici mogu da uvedu novo kladjenje . u kojoj rundi ce Rajko polupati auto?. hahahaha
Korisnikov avatar
QV lale
Garaža: Alfe & Lancie
Pridružio se: Sub Nov 15, 2008 7:26 pm

Pon Sep 29, 2008 12:30 pm

Ono je strasno! Raikonen zaista nebi trebao da vozi vise za ferari. Jer on covek ima Psihicke probleme! On ima oscilacije u voznji kao da je juce polozio! Na pocetku je vozio kao da su mu se testisi povukli u stomak...onda je odjednom poceo da vozi kao da je uzeo lsd..Nenormalno! Zatim na ovoj glupoj i sugavoj stazi je sve to upropasteno hebenim sejftikarom... Jer je ekleston ubacio ovaj krs od staze u kalendar da bi nekim tamo kosookim sabanerosima bilo zanimljivo. Koga boli qrc da li je zanimljivo,ako je skroz bzv!? Jer koja svrha voziti trku kao sto je massa na pocetku kada se jadnik trudio da namesti sto vecu razliku izmedju njega i crnje kada se ZNA da ce sejftikar uci na stazu ako se desi i najmanji incident -sto odmah znaci da sve sto si uradio u proteklim krugovima pada u vodu! E onda ti tako sav sjeban kada znas da sve sto si uradio do sada bilo uzaludno odes u boks,gde mehanicari ne izvuku crevo iako je bilo vec dato zeleno svetlo i dignuta ona tabla...ma mislim sta da kazem! Ekleston pravi cirkus od svega ovog! Ova trka je jos i prosla nekako...nije bilo mnogo incidenata! Ali zamislite da je bio neki veci karambol!? Nemi se trka ni zavrsila...
Uglavnom... Hamilton vozi kao budala! Najbolje od svih njih u f1karavanu..malo vise bezobrazno,ali dobro...Raikonen je budala! Jedna klasicna budaletina! Massa nije extra vozac zato i tako prolazi ,ali trudi se zaista da uradi nesto i da izvuce ovu sezonu,ali jbg...Hamilton zasluzuje da bude prvi.. A ekleston da ukine ovaj fliper od staze i da batali sa glupostima...da ubaci STAZE a ne ulicne trke! Ako hoce ulicne trke neka dodje ovde i neka nama namesti jednu ulicnu trku...Hebem li mu slavicu! :mad:
Slika
Korisnikov avatar
speedfreak968
Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti
Pridružio se: Uto Nov 25, 2008 10:52 am

Pon Sep 29, 2008 4:11 pm

OK, Massa je daleko od vrhunskog vozacha, ali bih molio gospodu da mi objasne kako je ovaj ferrari-jev debakl bio njegova greshka? Ferrari koji je nekada, sa drugim ljudima u timu, bio neprikosnoven kada je strategija u pitanju, narochito prilikom nepredvidjenih okolnosti, sada je (s razlogom) postao predmet sprdnje... Isto vazi i za pouzdanost bolida... Tu treba da rade pedale samo tako... :mad:
Slika
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Sep 29, 2008 4:30 pm

Lale sta fali ulicnim trkama?da nebi stalno vozili po nekim stazama gde mozes i autopilota da ukljucis???????????neka se potrude malo.
A sla
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Sep 29, 2008 5:47 pm

speedfreak968 napisao:OK, Massa je daleko od vrhunskog vozacha, ali bih molio gospodu da mi objasne kako je ovaj ferrari-jev debakl bio njegova greshka? Ferrari koji je nekada, sa drugim ljudima u timu, bio neprikosnoven kada je strategija u pitanju, narochito prilikom nepredvidjenih okolnosti, sada je (s razlogom) postao predmet sprdnje... Isto vazi i za pouzdanost bolida... Tu treba da rade pedale samo tako... :mad:
Sla
Korisnikov avatar
QV lale
Garaža: Alfe & Lancie
Pridružio se: Sub Nov 15, 2008 7:26 pm

Pon Sep 29, 2008 5:58 pm

Bane napisao:Lale sta fali ulicnim trkama?da nebi stalno vozili po nekim stazama gde mozes i autopilota da ukljucis???????????neka se potrude malo.
Pa zar nisi video da su se bas i mucili!???? Pogotovo Massa i pijani Raikonen! Ali sta vredi kada tamo neki cacin sin Pike Zakuca formulu u zid! I onda mora da udje Sejftikar jer dizalice ne mogu da izvuku formulu sa staze jer em nema ih na svakom cosku em je usko da se digne formula i prebaci iza ograde posto su tribine tik uz stazu!?
Hebes ulicne trke kada neki drugi uticaji odredjuju tok trke! Stavite se na masino mesto! Pa se zapitajte!? koja svrha!? TI se razvalis od voznje na noz,nebi li makar za sekund povecao prednost i onda sve to s piiiip e tamo neki fenjeras.
Da su ulicne staze lepe jesu ali da nisu za formulu zaista nisu..Neznam kako vi svi gledate na to,ali ja tako mislim.
Slika
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Sep 29, 2008 8:24 pm

[quote="QV lale"][/quote]

Ma kazem ti ja da su i u njihova vozila usli neki gremlini hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha
Korisnikov avatar
starac vujadin
Garaža: Laguna Coupe, Smart
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:27 pm

Pon Sep 29, 2008 8:35 pm

Volim ulicne trke jer zahtevaju preciznu, tehnicki doteranu voznju, kao i pametnu strategiju...jos kad padne kisa - milina za gledanje. Los vozac nikad ne moze da pobedi na ulicnim trkama, a dobar uvek prodje dobro ako ga masina posluzi. Jacina motora tu ne igra toliko bitnu ulogu i to mi se takodje svidja. Nije pravedno da se topi prednost, ali drugog resenja nema...

Ferrari je poceo da poboljeva od stare italijanske bolesti u organizaciji koja ga je mucila decenijama, a koju su izlecili Schumacher, Brown i Todt, a to je visak personala i gomila bezveznih likova koji se pitaju. Gde su mnoge babice...Letece Domenicali kao kufer, imam osecaj...

Ferrari mora da pojuri Alonsa i Vettela za buduci tandem od 2010. Od Masse leba nema, a Kimi je covek na svoju ruku...
Acqua-Olio-Benzina
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Sep 29, 2008 8:54 pm

Ferrari je bio ni
Korisnikov avatar
neshaoct

Pon Sep 29, 2008 8:59 pm

...gledao sam dok je trka bila ''normalna''... :lool: