cene guma za 156-cu
-
Go
- Drug Član
Planiram da kupim 4 nove gume u dimenziji 205 55 16 .Ne bi preterivao sa lovom, sta ima na trzistu da valja za oko 6000 din po kom.Vidim da se za tu cenu moze uzeti goodrich, barum bravuris ....itd Gde je najpovoljnije pazariti?Necu da uzimam zimsku gumu ,znaci intresuju me standardne da ne kazem letnje gume.
- igorkrnic
- Drug Član
- Garaža: 2019 Stelvio Veloce 2.0AT 280ks
2020 Jeep Renegade 1.3AT 150ks
---------Ex---------
2020 Stelvio Quadrifoglio 510ks
2014 Giulietta 2.0D TCT 174ks - Lokacija: Kikinda
hm ako zna neko da za te pare ima da se kupi takva guma neka kaze ja odmah odo da uzmem, ja mislim da nema ispod 8000 / komad :S
- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
- nik2yu
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.6 TS
^jts2.0 napisao:Planiram da kupim 4 nove gume u dimenziji 205 55 16 .Ne bi preterivao sa lovom, sta ima na trzistu da valja za oko 6000 din po kom.Vidim da se za tu cenu moze uzeti goodrich, barum bravuris ....itd Gde je najpovoljnije pazariti?Necu da uzimam zimsku gumu ,znaci intresuju me standardne da ne kazem letnje gume.

- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Xexe sta da radim kad sam slep kod ocijunik2yu napisao:^jts2.0 napisao:Planiram da kupim 4 nove gume u dimenziji 205 55 16 .Ne bi preterivao sa lovom, sta ima na trzistu da valja za oko 6000 din po kom.Vidim da se za tu cenu moze uzeti goodrich, barum bravuris ....itd Gde je najpovoljnije pazariti?Necu da uzimam zimsku gumu ,znaci intresuju me standardne da ne kazem letnje gume.

Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
- Gruja
- Garaža: Alfa Romeo 75 TS
Rondo nisu gume vec firma koja uvozi gume AMTEL...
Amtel je ruska kompanija, odnedavno vlasnik Vredestein-a, kakve su mozes potraziti jedino iskustva ljudi po netu, ovde su tek odnedavno u prodaji pa tesko da se moze saznati nesto 'iz prve ruke'...
Amtel je ruska kompanija, odnedavno vlasnik Vredestein-a, kakve su mozes potraziti jedino iskustva ljudi po netu, ovde su tek odnedavno u prodaji pa tesko da se moze saznati nesto 'iz prve ruke'...

-
Go
- Drug Član
Dali je(posto su tu tek od nedavno)moguce da neko ima iskustvo sa tim gumama???To sto ih je kupio Vredestein ne znaci mi nista pa i tigar je pod Michelinom kao i goodrich.To ne znaci d su istog kvaliteta.Gruja napisao:Rondo nisu gume vec firma koja uvozi gume AMTEL...
-
Go
- Drug Član
kad ste vec kod guma,ja sam kupio 225 45 ZR17,tigar,mislim da se zove syneris,7050 dinara kosta nova,iskreno odusevio sam se,vozim ih tek desetak dana,ali super su se pokazale.za tu cenu stvarno super.dal je bolje kupiti polovnu markiranu gumu,koju je ko zna ko i kako vozio ili ovu novu? ja sam se odlucio za ovu novu.
-
Go
- Drug Član
Gde si kupio tigar tu dimenziju po toj ceni ja sam najjeftinije naalfa21021983 napisao:kad ste vec kod guma,ja sam kupio 225 45 ZR17,tigar,mislim da se zove syneris,7050 dinara kosta nova,iskreno odusevio sam se,vozim ih tek desetak dana,ali super su se pokazale.za tu cenu stvarno super.dal je bolje kupiti polovnu markiranu gumu,koju je ko zna ko i kako vozio ili ovu novu? ja sam se odlucio za ovu novu.
- igorkrnic
- Drug Član
- Garaža: 2019 Stelvio Veloce 2.0AT 280ks
2020 Jeep Renegade 1.3AT 150ks
---------Ex---------
2020 Stelvio Quadrifoglio 510ks
2014 Giulietta 2.0D TCT 174ks - Lokacija: Kikinda
brate imas neki sajt ili br telefona ili mi ti kazi kolko su 205/55/16 ? ili jos bolje 215/55/16 ? kao tigar to imaalfa21021983 napisao:kupio sam kod drugara u radnji mada sam proverio ovde kod mene na zrenjaninskom putu,ista je cena,7050 dinara plus montaza.tako da mogu da ti zavrsim,nije nikakav problem,ali veruj mi da sam veoma zadovoljan sa gumom.
-
Go
- Drug Član
bio sam u balkanprogresu,oni su mi dali ponudu za good year 13.050 dinara,iskreno meni je to bilo mnogo,a ima na zrenjaninskom putu,sa desne strane kad ides iz grada ka borci,50 metara PRE skode cacak,vulkanizerska radnja,ne znam kako se tacno zove,ima reklama,tu je isto cena 7050 din,toliko sam i ja platio u zelezniku.ako ti treba broj mogu sutra da pogledam.
-
Go
- Drug Član
Znam koja je to vulkanizerska radnja ispravljju i felne Zrenjaninski put 98 011/3317-603 i 064/261-81-45.Igore pravi Tigar tu dimenziju http://www.tigartyres.com/.
- ilija156
- Garaža: alfa GT