Sudar Bate TopFM 164 Q4 i Punta na Novom Beogradu

Informacije o Alfa Romeo klubu Srbija, diskusije Alfista o Alfizmu i predstojećim događajima...
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Avg 15, 2007 10:25 pm

BOGU HVALA. ZELIM TI BRZ OPORAVAK.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Avg 16, 2007 10:51 am

Najvaznije je da se vratio, a sada je najbitniji brz i kompletan oporavak... ;)
Korisnikov avatar
TOXON
Garaža: Bmw E30 318is
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 3:06 pm

Pon Avg 20, 2007 2:15 pm

Ovako... danas mi iskrsao neki posao na urgentnom tacnije na intenzivnoj nezi,video sam Batu,nisam smeo da mu se javim iako je bio budan,nisam znao kakvo mu je stanje svesti pa sam izbegao taj kontakt,jos su na sav taj sok odmah do Bate pakovali u dzak jednog mladog decka koji na zalost nije uspeo da se izvuce kao nas Bata!

Trenutak za ne svest,iako sam tu dolazio hiljadu puta i vec navikao na svasta ali kad vidis nekoga koga poznajes onda je vec neka druga prica!

Popricao sam malo sa tom glavnom sestrom i ona mi je onako ko iz topa
na moje pitanje o Bati odgovori ovako,

citat: Za koga pitas?? za Batu jel?? Ma Bata je super,najgore je proslo i ocekujemo dobar oporavak!
Izasao sam iz intenzivne ali jos uvek pod sokom od onog mladica sto sam video i ostalih!

Bar 80% su saobracajke,ljudi paznja,paznja paznja i paznja,kad bi ste videli sve one ljude koji tamo leze ne biste pozeleli da sednete vise u kola,naravno to nije resenje,OPREZ I SAMOKONTROLA!

Sto se tice Bate on jos dosta lose izgleda i treba da nastavimo sa podrskom za sto brzi i laksi oporavak!

Na muci se poznaju junaci!

Drzi se Bato i dalje smo uz tebe!
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Avg 20, 2007 5:04 pm

ako se bata probudio, bog je hoce da se on oporavi...

inace boga ne prizivam ali ovde je neka visa sila definitivno bila na snazi
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Avg 20, 2007 8:19 pm

[color=darkred:6ea7fc8f9c]GLUPAV KOMENTAR!!!!!!
PAZI STA PRICAS, POGOTOVO NA OVAKVOJ TEMI.[/color]
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Avg 22, 2007 12:09 am

po cemu.. ako se covek posle svega probudi nesto hoce da se oporavi...

mislio sam da je onaj komentar iznad upucen meni zanemarite ovo
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Avg 22, 2007 12:59 am

Ako moze objasnjenje zasto je moj komentar izbrisan, barem na pp.
Ne zelim da mi neko tek tako brise postove bez obrazlozenja. I ako moze pojasnjenje onog dela: .pogotovo na ovakvoj temi.. Nisam razumeo, kakva je ovo tema i po cemu je drugacija od ostalih tema o slicnim pogibijama i povredama usled nepostovanja propisa/prebrze voznje itd.?

Sami ste napisali da je covek vec pravio slicne probleme zbog voznje kakvu praktikuje, i da je vec vise puta izazvao saobracajne nezgode. Zasto ne bih imao pravo da kritikujem takvo ponasanje, i takvo izivljavanje u gradu? Da li malo ljudi gine pa da treba da cutim i gledam svoja posla?

U konkretno ovom slucaju on nije jedini krivac, ali nemojte mi reci da je normalno svakodnevno voziti kroz grad 100+ km/h.

To sto mu se desilo je zalosno, i ja sam gledao ovu temu i pratio da li ce covek biti dobro, i drago mi je sto je dobro! Ali jedno je to, a drugo su objektivne greske i prestupi u saobracaju, a tu nema sentimentalnosti, suvise je ozbiljno da bi je bilo.

Ako je ova tema otvorena da bi se pisali hvalospevi o tom Bati onda sam zaista zalutao, ali to onda treba naglasiti. Ovako sam zbog mog .neobjektivnog. komentara bio pocascen .objektivnim. natpisom velikim crvenim slovima da sam glup.

Dakle, molim obrazlozenje. Na taj nacin bi moderatori mogli da brisu redom sve sto im se ne svidja, nadam se da nije dotle doslo.

[color=darkred:4f5d5b0f4c]Edit:
1. Onakav komentar u temi gde se covek bori za zivot je totalno aut!!!
2. Niko ne pise nikakve hvalospeve o Bati, ovo je tema podrske njemu i njegovoj porodici.
3. Da, moderatori mogu da brisu bez ikakvog obrazlozenja ako je u pitanju totalni off.
Nadam se da je sada jasnije.[/color]
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Avg 22, 2007 1:21 am

luci napisao:po cemu.. ako se covek posle svega probudi nesto hoce da se oporavi...
Ok, ali to su vec neke metafizicke pretpostavke. Rekao sam ono zdravorazumski.
Procitao sam da je covek vec pravio slicne nezgode zbog prebrze voznje i srecom po njega opet se izvukao. Ali ne moze tako u beskonacnost...
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Avg 22, 2007 1:25 am

ajde da ne komentarisemo mnogo temu, ko je kriv, sta je trebalo, sta nije itd...
sacekajmo nove informacije. bilo je proslo je, kako je tako je! covek je ziv! to je vazno.

btw off ce biti momentalno sankcionisan!
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Avg 22, 2007 2:05 am

A je l off re
Korisnikov avatar
speedfreak968
Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti
Pridružio se: Uto Nov 25, 2008 10:52 am

Sre Avg 22, 2007 7:58 am

Copy and paste sa Top FM fan site-a...

------------------------------------------------------------------------------------
DOBAR DAN DOBRI LJUDI
JA SAM BATINA RODJENA SESTRA, U BATINO, SVOJE I U IME MOJE PORODICE VAM SE OD SRCA ZAHVALJUJEM NA SVEMU LEPOM STO STE NAPISALI, POMISLILI ILI POZELELI MOM BRATU.
ZAISTA STE NAM BILI VELIKA PODRSKA I NEGDE UTEHA U OVOM PAKLU KOJI PROZIVLJAVAMO VEC 24 DANA A CINI SE KAO DA TRAJE 24 GODINE. NE POZNAJEM PORODICU DECKA KOJI JE NAZALOST POGINUO ALI OVIM PUTEM IM IZRAZAVAM ISKRENO SAUCESCE U NJIHOVOM BOLU.
ZA SVE BATINE POZNANIKE,POSLOVNE SARADNIKE,PRIJATELJE I .prijatelje. IMAM JEDNU VELIKU MOLBU
M O L I M V A S NE POKUSAVAJTE DA GA POSETITE U BOLNICI JER MU JE IMUNITET STRASNO OSLABLJEN,IMAO JE JAKO OZBILJNE POVREDE I SVAKI VAS ULAZAK KOD NJEGA MOZE DA GA VRATI NA POCETAK ,OVO SE POSEBNO ODNOSI NA .prijatelje. KOJI SU ISLI (UZ POMOC RAZNIH .VEZA.)U SOK SOBU DA GA VIDE PRITOM NIJEDNOG TRENUTKA NE POMISLIVSI DA I NJEMU I SVIM OSTALIM LJUDIMA KOJI LEZE TAMO MOGU DA UNESU NEKU PROPAST PA DA DOJE DO INFEKCIJE KOJA POSLE VODI ZNA SE GDE! POVREDE MOZGA, KOMA,I BUDJENJE IZ ISTE NIJE ONO STO STE GLEDALI PO FILMOVIMA M N O G O JE GORE I TREBA PUNO VREMENA I STRPLJENJA ZA OPORAVAK I NIKAD SE NEZNA DA LI CE DOCI DO DODATNIH KOMPLIKACIJA. ZNACI MOLIM VAS, NE... PREKLINJEM VAS! PUSTITE GA DA OZDRAVI. FORUMASIMA I SVIM OSTALIM PRIJATELJIMA JOS JEDNOM OD SRCA HVALA DIVNI STE LJUDI.

-------------------------------------------------------------------------------------
Slika
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
Sa
Sasha
Drug Član
Drug Član

Sre Sep 05, 2007 2:23 pm

Jel ima nekih svezih informacija? Proslo je dve nedelje, kako ide oporavak?
Korisnikov avatar
dekideki
Drug Član
Drug Član
Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
Pridružio se: Sub Nov 15, 2008 7:11 pm

Ned Sep 16, 2007 9:54 am

funky napisao:Bata bi u ponedeljak trebalo da predje na VMA, da nastavi terapiju do banje. Na vma su uvereni da ce biti sve Ok. Ovde su uradili ono najbitnije - spasli su ga, sad ide onaj sporiji deo.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Sep 27, 2007 6:50 pm

dekideki napisao:
funky napisao:Bata bi u ponedeljak trebalo da predje na VMA, da nastavi terapiju do banje. Na vma su uvereni da ce biti sve Ok. Ovde su uradili ono najbitnije - spasli su ga, sad ide onaj sporiji deo.
Sad sam video da ovde postoji ovaj topic... Prebacen je na VMA i sad je dug proces rehabilitacije, motorika mu se popravlja, govor jos nije bas sjajno i trebace vremena. Inace mi je Bata dobar drugar i kolega 7-8 godina, radili smo produkciju zajedno, i zaista je tragicno to sto mu se dogodilo, ali kad su mi javili za saobracajku prvo sto sam pomislio bilo je da je on kriv s obzirom da znam kako voli da vozi ali se ispostavilo da nije... Zaista volim i cenim Batu ali jednostavno ne volim rizicnu voznju i jurcanje po gradu. U svakom slucaju stalno se informisem o njegovom stanju pa cu vas obavestavati ovde ukoliko dodje do nekih bitnijih promena. Bata je jak covek (doduse jesu ga malo napale godine) ali mislim da ce pregurati ovo bez ozbiljnijih trajnih posledica, bar se nadam najboljem.
Korisnikov avatar
dekideki
Drug Član
Drug Član
Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
Pridružio se: Sub Nov 15, 2008 7:11 pm

Čet Sep 27, 2007 7:15 pm

napale godine? 37 godina? :?
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Sep 27, 2007 7:28 pm

dekideki napisao:napale godine? 37 godina? :?
To je bilo vise simbolicno, stav prema zivotu je imao kao neko bar 10 godina mladji... Secam se kad je tek uzeo tu Alfu i njegovog odusevljenja dok je budzio, bio je kao malo dete koje je dobilo igracku koju je cekalo ceo zivot, doduse uvek je voleo kola generalno to je cinjenica.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Avg 05, 2008 1:50 pm

Niko nista da napise o Bati vec duze vreme!!!!
Zadnji post je bio 27-09-2007!!!!
Dajte ko zna kakvo je stanje coveka neka kaze.
Nismo ga zaboravili da niko ne napise ni jednu jedinu rec.
Evo skoro godinu dana prodje, a nista ne znamo.

Hvala i napred Bato!!!
Vo
Vocko
Drug Član
Drug Član

Uto Avg 05, 2008 2:23 pm

Kuci je, oporavlja se...
Korisnikov avatar
ljube-kugla
Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v
Pridružio se: Uto Nov 18, 2008 8:10 pm

Uto Avg 05, 2008 5:20 pm

verovali ili ne bas sam se setio coveka pre neki dan i pricam sa drugarom,dobro je da se oporavlja
ko na nas krene iz mesta je naje&o
Korisnikov avatar
Flavio
Uprava ARCS
Uprava ARCS
Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70
Pridružio se: Sub Nov 15, 2008 7:03 pm

Čet Avg 07, 2008 5:22 pm

Bese neki dan na TVu neki prilog o saobracaju a u pozadini ide detaljan snimak reportaze o ovom dogadjaju ...

Go,Bato,go :dugokosi: !!!
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Avg 12, 2008 8:53 am

Secam se ovog dogadjaja jer sam pre godinu dana posle nekih 15minuta tu zatekao svojim kolima ali tada nisam znao o kome je rec, doduse coveka ne znam licno, zelim mu u svakom slucaju brz oporavak mada mislim da je vec sve uredu, a zao mi je onog mladica u puntu ljudi bio je maldji od mene godinu dana uzas, pamet u glavu i sldeci put se obavezno vezi Bato a to vazi i za druge ljude nije da popujem i ja se vezijem uvek, ali bas uvek i naravno suvozac, a neretko u sali kazem i da se vezu i oni pozadi ako ih vozim vise to kazem kao salu ali ljudi se vezu a tako i treba, jer je zivot samo jedan.
Pozz
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Avg 26, 2008 5:56 pm

Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Okt 02, 2008 2:59 pm

bas mi je zao coveka , zao mi je kada vidim koliko otezano prica, i verovatno koliko li ima jos problema za koje ne znamo.

Nadam se da ce se potpuno oporativi
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sub Okt 25, 2008 6:42 pm

MATORI DRZI SE!!!

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”