Pazi,mozda su unutrasnji homokineticki zglobovi,mozda spoljasnji.Mozda ti se neki od njih raspao pa ti valja delice unutra kad postigne broj obrtaja.Ja bih isao sa tom pretpostavkom.Nekako mi lepse da prihvatim to nego da je menjac u raspadu.niksek napisao:@miQzma
Ovo što je kod mene bih pre definisao kao lupkanje, nego škripanje i pištanje... I mislim da nema nikakve posledice na performanse... I ako smeta pa nije osećaj potpun...
Nesto lupa u Boxeru?
- miQzma
- Garaža: Alfa Romeo 156
- miQzma
Set ti je 12000 u AP sportu (Valeo),racunaj tu i zamenu koja nije jeftina,50+e.Imas i jeftinijih proizvodjaca,ali ih ne bih preporucio.
Pitaj eMa koliko bi kod njega bio set.
Mislim,mozes i samo korpu,ali to se ne radi.
Set ti je 12000 u AP sportu (Valeo),racunaj tu i zamenu koja nije jeftina,50+e.Imas i jeftinijih proizvodjaca,ali ih ne bih preporucio.
Pitaj eMa koliko bi kod njega bio set.
Mislim,mozes i samo korpu,ali to se ne radi.
Raven Club Serbia
- miQzma
Hvala,hvala.Vidimo li se u nedelju u Vrbasu?Mogao bi da se provozas.Trebao si traziti na skupu,bas mi bilo zao kad si nakon svega rekao da bi je vozio.veXon napisao:set kvacila koliko se secam nije radjen na tvom autu od kad je uvezen... za semeringe sam rekao njemu, kad vec rasklapa da ih zameni, oni su 400din, steta da se ne zameni kada se prcka dole![]()
izvinjavam se zbog off-a....
Raven Club Serbia