Hej,
zna li neko ishod trka u Zaluzanima? Prvenstveno ST, naravno...
Zaluzani 08
- speedfreak968
- Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti - Lokacija: Bgd
- OMP
- Garaža: GP TJet
nazalost bio sam sprecen i nisam bio na trci pa tako nisam ni mogao da dam neki kvalitetan izvestaj ali znam rezultate, sto se ST-a tice a najvise alfe opet malo razocarenje,Andrej je opet bio 2.
ali ovoga puta na braniku Mikici skoro celu trku na kraju u zadnjem krugu je cak dosl i do kontakta u kojem je Mikica izvikao deblji kraj ali je uspeo da trijumfuje za samo pola sekunde ispred Andreja,inace tako su i startovali a obzoriom da je staza u BL dosta uskoa narocito za ST vozila realno Andrej i nije imao bas puno mesta za obilazenje iako je probao par puta ali dosta je rizicno a da ne dodje do incidenta,jedino mesto za napad je okretnica ali
...inace kako sam saznao Andrej je prezadovoljan automobilom a najavljuje se,doduse nezvanicno, da ce za narednu trku koja ce se voziti na uscu rentirati Audi A4 iz ceske o kome je vec bilo reci i koji je trebao da vozi od pocetka ove sezone,navodno planira da proba i alfu i audi na uscu pa sa kojim bude imao bolje vreme sa tim ce voziti ali sacekajmo da vidimo da li je to istina,iz nekih meni pouzdanijih izvira mislim da od toga nema nista ali neke price postoje....evo kako su izgledala oba auta posle trke u BL.....alfa se pokazala kao jaci auto za dvoboje

i ostatak jako dobrih slika na....http://galerija.automotofoto.com/krug-o ... an2?page=2

i ostatak jako dobrih slika na....http://galerija.automotofoto.com/krug-o ... an2?page=2
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- OMP
- Garaža: GP TJet
ma i ja mislim da nema vajde ali ajde.....
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- speedfreak968
- Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti - Lokacija: Bgd
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
Ima ugovor na 2 godine... jbesh mu mater, pa valjda u ovoj zemlji to neshto znachi? Ili ne?

If everything seems under control, you're just not going fast enough.
- Damjan156
- Garaža: AR 156 2.0TS 155ks +chip tuning, +K&N filter
Chevrolet Captiva LT 2.0D AWD 150ks - Lokacija: Beograd
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”