Evo recimo da hocu ~250-300 konja

Uh 4700e za samo 185hp?starac vujadin napisao:za JTS 2.0
Engine-kit TMR20 Evoluzione - €4690.00
Notes:
max. power 185 HP @ 6400 rpm
max. torque 235 Nm @ 3400 rpm
competition airfilter
modified manifold
front silencer excl. catalyst
rear silencer
sport camshafts
ECU remapping
modified drive by wire system
modified rev- and speedlimiter
before and after dyno runs included
power increases of 31 HP
Ovo bi bilo naj. resenje. Ali, alfa mi je 2006. god. tako da bih je menjao samo za GTA iz 2006. (eventualno 2005.) djudjaro facelift. A to onda ne bi bila bas koja hiljadarka, nego mnogo vise hiljadarki, zar ne?AlexRS napisao: A zar nije lakse prodati tog JTS - a dodati koju hiljadarku i kupiti GTA...
To su normalne .zapadnjacke. cene za sredjivanje motora, ali mi se na to nismo navikli jer ni nemamo takvu ponudu. Tuning je skup kada je kvalitetan, a bez nekih turbo-nitro dzidza-bidza. To znaci da traje, da je pouzdan, da sigurno daje nekakav rezultat. E, sad ako je brendiran do dodatno poskupljuje celu stvar...+ je sto sa dokazanim tuning brendom dobijes kvalitet i ne smanjuje ti se dodatno cena prilikom prodaje, - je sto preplacujes brend.djudjaro83 napisao:Uh 4700e za samo 185hp?starac vujadin napisao:za JTS 2.0
Engine-kit TMR20 Evoluzione - €4690.00
Notes:
max. power 185 HP @ 6400 rpm
max. torque 235 Nm @ 3400 rpm
competition airfilter
modified manifold
front silencer excl. catalyst
rear silencer
sport camshafts
ECU remapping
modified drive by wire system
modified rev- and speedlimiter
before and after dyno runs included
power increases of 31 HP
Onda je ovo mnogo bolje, 6000e za 220hp:
http://www.autodeltashop.com/product_in ... cts_id=511
Ali je i jedno i drugo preskupo.Ovo bi bilo naj. resenje. Ali, alfa mi je 2006. god. tako da bih je menjao samo za GTA iz 2006. (eventualno 2005.) djudjaro facelift. A to onda ne bi bila bas koja hiljadarka, nego mnogo vise hiljadarki, zar ne?AlexRS napisao: A zar nije lakse prodati tog JTS - a dodati koju hiljadarku i kupiti GTA...
ih bre, to sam se zezao majku mu... valjda si procitao opis?Alfonso napisao:Imash i na KN sajtu sa crvenom shipkom, ali koji ce ti djavo neshto shto samo dobro izgleda? Ali dobro stvar ukusa!
Ima. Ali to nema ko da plati, jer svi razmisljaju ovako:Player napisao:Kod nas josh uvek ne postoji neka ozbiljna tuning kuca... u sushtini ne postoji ni neozbiljna![]()
Mislim nema po principu kljuch u ruke.
djudjaro83 napisao:Moze li se negde kod nas uraditi ozbiljan tuning alfi ?
Evo recimo da hocu ~250-300 konjaIma li nacina ?
6000 preskupo, a ako bih rekao da zahtevanih 300KS, da pouzdano radi, kosta najmanje 10K, rekli bi da sam lud.djudjaro83 napisao:Uh 4700e za samo 185hp?
Onda je ovo mnogo bolje, 6000e za 220hp:
http://www.autodeltashop.com/product_in ... cts_id=511
Ali je i jedno i drugo preskupo.