Sve o svemu
-
Go
- Drug Član
neverovatno
kako da placem kad sam se izgubio?Sasha napisao:Bacite pogled i nemojte plakati, http://www.alfaforum.de/viewtopic.php?t=1496

neverovatno
- Damjan156
- Garaža: AR 156 2.0TS 155ks +chip tuning, +K&N filter
Chevrolet Captiva LT 2.0D AWD 150ks - Lokacija: Beograd
- speedfreak968
- Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti - Lokacija: Bgd
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
chovek je Bog... Kako ih je lepo sortirao, pa po zidovima stari novinski oglasi, flajeri, chlanci, pa sheme... Pa svetlece reklame, trosed sa zastavom.... Ali parket, e tu me je dotukao... A mi mislimo da smo mi neki manijaci... Dakle, svaka mu chast... to se zove ljubav...

If everything seems under control, you're just not going fast enough.
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
- Damjan156
- Garaža: AR 156 2.0TS 155ks +chip tuning, +K&N filter
Chevrolet Captiva LT 2.0D AWD 150ks - Lokacija: Beograd
- starac vujadin
@Kada k`o kada, jedino sto ima malo egzotican oblik...Vise mi se svidja lavabo...
Video sam i kadu od 25000 evra svojevremeno, ali to je tezak kic
Video sam i kadu od 25000 evra svojevremeno, ali to je tezak kic
Acqua-Olio-Benzina
- starac vujadin
Verovatno ce biti ispit tipa .da li Alfe za 200 funti mogu da predju 200km?.
Acqua-Olio-Benzina
- starac vujadin
Ove godine produkcija ce biti jos raskosnija nego prethodnih godina. Trojica voditelja dobili su jos vece apanaze s obzirom da su mislili da se povuku...
Ekipa Top Gear-a ucestvovala je na jednoj 24h trci...Snimljen je prilog u Abu Dabiju - trka 3 Veyrona i jednog Koenigsegg-a po pustinji (automobili su od jednog vlasnika...)...kazu da je snimanje bilo fantasticno, zatim Sabine Schmidt se trka u Audiju RS6 protiv vratolomnog skijasa, uporedni test Impreze STi i Lancera Evolution, zatim Mercedes CLK Black Edition i tajanstveni test koji je u Japanu za koji nece da kazu koji su automobili u pitanju...pretpostavljam da je jedan Nissan GT-R (posto su ga nazvali Godzilla, a to je nadimak GT-R) i drugi za koga kazu da je vrlo ozbiljan oponent...cini mis e da je u pitanju 430 Scuderia...i naravno slag na tortu za Alfiste - 8c Competizione.
Ekipa Top Gear-a ucestvovala je na jednoj 24h trci...Snimljen je prilog u Abu Dabiju - trka 3 Veyrona i jednog Koenigsegg-a po pustinji (automobili su od jednog vlasnika...)...kazu da je snimanje bilo fantasticno, zatim Sabine Schmidt se trka u Audiju RS6 protiv vratolomnog skijasa, uporedni test Impreze STi i Lancera Evolution, zatim Mercedes CLK Black Edition i tajanstveni test koji je u Japanu za koji nece da kazu koji su automobili u pitanju...pretpostavljam da je jedan Nissan GT-R (posto su ga nazvali Godzilla, a to je nadimak GT-R) i drugi za koga kazu da je vrlo ozbiljan oponent...cini mis e da je u pitanju 430 Scuderia...i naravno slag na tortu za Alfiste - 8c Competizione.
Acqua-Olio-Benzina
- starac vujadin
Bice da si u pravu...430 Scuderia su izgleda testirali solo...tako da ostaje Godzilla protiv .necega....
Acqua-Olio-Benzina